Состаноци на УО

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

fShare
0
Pin It

Дневни редови за состаноците на Управниот одбор на Комората

10.12.2018 - XXX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

04.12.2018 - XXIX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

16.10.2018 - XXVIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

09.10.2018 - XXVII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

18.09.2018 - XXVI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

21.08.2018 - XXV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

26.06.2018 - XXIV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

31.05.2018 - XXIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

09.05.2018 - XXII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

18.04.2018 - XXI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

03.04.2018 - XX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

13.03.2018 - XIX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

22.02.2018 - XVIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

13.02.2018 - XVIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

26.01.2018 - XVII Состанок на Управниот одбор на Комората