Годишни Собранија на Комората на овластени архитекти и овластени инженери

fShare
0
Pin It

 

ПРЕТСЕДАТЕЛСТВО НА СОБРАНИЕТО
Д-Р МИЛЕ СТАНКОВСКИПретседавач на Собранието на Комората
БАШКИМ АЛИЛИЗаменик претседавач на Собранието на КОАИ
Листа на избрани делегати по одделение за мандат
2016 - 2020
АРХИТЕКТУРА
РЕЏЕП АСАНИ - Претседател на одделение
1АЛЕКСАНДРА ТРАЈКОВСКА
2АНА ЃОРЃИОСКА
3АНАСТАСИЈА ТРАЈКОВСКА
4АНГЕЛ СИТНОВСКИ
5БЛАГОЈЧЕ ЦВЕТКОВСКИ
6ВЕСЕЛИНКА ГЕРАСИМОВА ПЕТРОВСКА
7ГАЈУР КАДРИУ
8ДРАГАНА ЈОВАНОВСКА
9КРИСТИНКА РАДЕВСКИ
10ЉУПЧЕ ЕВТИМОВ
11НИКОЛА ВЕЛКОВСКИ
12САЊА РАЃЕНОВИЌ ЈОВАНОВИЌ
13САШКО ИВАНОВ
14САШО БЛАЖЕВСКИ
15СТРАХИЊА ТРПЕВСКИ
ГРАДЕЖНИШТВО
Д-Р ПЕТАР ЦВЕТАНОВСКИ - Претседател на одделение
1АНА ТРОМБЕВА ГАВРИЛОВСКА
2БАШКИМ АЛИЛИ
3БЕКИМ ЕМУРЛАИ
4ВАСКО ПЕТРОВСКИ
5ВЕДАТ РАМАДАНИ
6ГОРАН ЕДРОВСКИ
7ГОРАН МАРКОВСКИ
8ЗОРАН МИРЧЕВСКИ
9ИВА ЏАГОРА
10ИГОР НИКОДИНОВ
11ИЛИЈА КОЦАРЕВ
12КАТЕРИНА ДИМЕСКА
13КОСТАДИН РИСТОМАНОВ
14КРИСТИЈАН РУНЕВСКИ
15ЉУБОМИР ЈАНЕВ
16ЉУПЧЕ КОЛЕВ
17МАРИЈА СТАНКОВСКА
18МАРИЈАНА ПОПОВСКА
19МЕРИ ЦВЕТКОВСКА
20РАДЕ ЛАЗАРЕВСКИ
21СЕМИЈАЛ ХАСАНИ-ЗИБЕРИ
22СИЛЈАН МИХАЈЛОВСКИ
23ТОДОРКА САМАРЏИОСКА
24ЏЕНГИС ХАНИ
25ШАБАН АЛИУ
ЕЛЕКТРОТЕХНИКА
ВЛАДКО ТОДОРОВСКИ - Претседател на одделение
1АДРИЈАНА МИЛЕВСКА МАРКОСКА
2ВЛАДЕ ГРОЗДАНОВСКИ
3ВЛАТКО СТОИЛКОВ
4ЕЛЕНА АЛЕКСОВСКА
5ЈОВАН СТЕФАНОВСКИ
6МИЛЕ СТАНКОВСКИ
7РАТКО СТАНОЈКОВСКИ
8СЕЛАЈДИН БЕХАДИНИ
9СЛАВЧО ВАСИЛЕВСКИ
10СЛОБОДАН ТОМИЌ
11ФРОСИНА СЕЈЗОВА-ВЕЛКОВА
12ХРИСТИНКА МАТОСКА
13ЧЕДОМИР АНДОНОВСКИ
МАШИНСТВО
ДИМЧЕ ГАЛОВСКИ - Претседател на одделение
1КАТИЦА БЕЛЧЕСКА АРИЗАНКОСКА
2АЛЕКСА ТОМОВСКИ
3ВЛАТКО ИВАНОВ
4ДЕЈАН СПАСКОВ
5ЗОРАН МЛАДЕНОВСКИ
6ИЛИЈА ТИКВАРОВСКИ
7КАТЕРИНА МАНЧЕВА
8КРУМЕ СТОЈАНОВ
9ЉУПЧО ЧАЧОВСКИ
10МИТКО БУБЕВСКИ
11НАДА БРАЈКОВСКА
УРБАНИЗАМ
М-Р ЖАКЛИНА АНГЕЛОВСКА - Претседател на одделение
1ИЛИЈА БЕЛИЧОСКИ
2ВЛАТКО КОРОБАР
3ДУРИМ ФЕТАХУ
4МАРИЈА ЕДРОВСКА
5МАРИНА СТОЈЧЕВСКА
6НЕЏАДИ ЗУЛБЕАРИ
ГЕОТЕХНИКА
Д-Р СПАСЕН ЃОРЃЕВСКИ - Претседател на одделение
1УСАИН БАГАШОВ
СООБРАЌАЈ
М-Р ЈОВАН ХРИСТОСКИ - Претседател на одделение
1ИВИЦА СТОИЛОВСКИ
ЖИВОТНА СРЕДИНА
Д-Р ХРИСТИНА СПАСЕВСКА - Претседател на одделение
1ТАЛЕ ГЕРАМИТЧИОСКИ
ГЕОДЕЗИЈА
Д-Р ЈОВАН ЈОВАНОВ - Претседател на одделение
1ЗЛАТКО СРБИНОСКИ
ППЗ / ЗПР
Д-Р ВАНЧО ДОНЕВ - Претседател на одделение
1ТОМИ БОЖИНОСКИ

Документи од одржани Собранија на Комората

 

СЛЕДНИ НАСТАНИ

24
Фев
Сала за состаноци во Комора на ОАИ
-
Скопје
Датум: 24 Февруари 2018, 11:00

26
Фев
Хотел Александар Палас
Датум: 26 Февруари 2018, 10:30

06
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 06 Март 2018, 11:00

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

23
Фев
Технички факултет Битола
-
Битола
Датум: 23 Февруари 2018, 13:00

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

Број на посетители

Денес57
Овој месец12731
Вкупно од 1.9.2017120758