Одделение на електроинженери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Професионално одделение: 04 - ЕЛЕКТРОТЕХНИКА

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)

Име и презимеГрадВработен
Влатко Тодоровски - раководителСкопјеБЛАКОМ
1Андовски ЧедомирСкопјеЕМАГ ДООЕЛ Скопје -управител
2Алексовска ЕленаШтипКАФТАНОВ ДООЕЛ Штип
3Бехадини СелајдинТетово
4Василевски СлавчоСкопјеРЖ УСЛУГИ АД Скопје
5Гроздановски ВладеБитолаИНТ Глобал Инженеринг АВ ДООЕЛ
6Матоска ХристинкаСкопјеПензија ( ГП БЕТОН АД Скопје)
7Милевска Маркоска АдријанаСтругаМинистерство за Здравство
8Сеизова Велкова ФросинаСкопјеEX ИЗВЕДБА ИНЖЕНЕРИНГ -Скопје
9Станковски МилеСкопјеУКИМ “ФЕИТ“ Скопје
10Станојкоски Ратко Куманово
11Стоилков ВлаткоСкопјеУКИМ “ФЕИТ“ Скопје
12Стефановски ЈованБитолаЈП “Стрежево“-Битола
13Томиќ СлободанСкопјеВИКАС ДООЕЛ Скопје