Одделение на машински инженери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Професионално одделение: 03 - МАШИНСТВО

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)


 
Име и презимеГрадВработен
Димче Галовски - раководителСкопјеФАКОМ АД-Скопје
1Белческа Аризанкоска КатицаПрилепТЕРАКОТА Инженеринг ДОО Прилеп
2Брајковска НадаСкопјеЕУРО ПАРТНЕР ГРУП ДОО -Скопје
3Бубевски МиткоБерово
4Иванов ВлаткоСкопјеАД “Градежен Институт “ Скопје
5Манчева Катерина 3.0119СкопјеТоплификација Инженеринг дооел-Скопје
6Младеновски Зоран 3.0411КумановоФЗЦ 11 Октомври АД Кумново
7Спасков ДејанСкопјеМинистерство за Здравство
8Стојанов КрумеБитолаАД ЕЛЕМ Подружница РЕК-Битола
9Тикваровски ИлијаСкопјеМартик Дооел Скопје
10Томовски АлексаСкопјеБАР Е.Ц.Е. ДООЕЛ - Скопје
11Чачоски ЉупчоБитолаИЗЕОС Дооел Битола