Стручна служба во Комората

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Pin It

 • М-р Димче Атанасовски

  М-р Димче Атанасовски

  Генерален секретар
  • Игор Панчевски

   Игор Панчевски

   ИТ, комуникација и администрација
  • Оливија Доневска

   Оливија Доневска

   Координатор за овластувања
  • Леонита Чалоска

   Леонита Чалоска

   Координатор за овластувања
  • Фљутура Хазари

   Фљутура Хазари

   Координатор за овластувања
  • Славица Спасовска

   Славица Спасовска

   Координатор за овластувања