Доделување на признание Инженерски прстен 2019 година

Доделување на признание Инженерски прстен 2019 година

На 28 јуни 2019 година, на платото на Музејот за современа уметност во Скопје се одржа свечена церемонија за доделување…

Повеќе...
Преседателот на Комората д-р Миле Димитровски, избран за потпретседател на ECEC  (ноември 2018 до ноември 2021)

Преседателот на Комората д-р Миле Димитровски, избран за потпретседател на ECEC (ноември 2018 до ноември 2021)

На 17 Ноември во Загреб, Република Хрватска се одржа 16 Генерално собрание на Европскиот Совет на Инженерски комори (ЕCEC –…

Повеќе...
Промовирана книгата „Градови за луѓе“ од професор Јан Гел

Промовирана книгата „Градови за луѓе“ од професор Јан Гел

05.09.2018, Скопје – Книгата „Градови за луѓе“ од светски познатиот професор и архитект Јан Гел, денес, беше промовирана и на…

Повеќе...
16-тата Подунавско-европска конференција за геотехничко инженерство

16-тата Подунавско-европска конференција за геотехничко инженерство

Повеќе од 250 научници–геотехничари и инженери разменуваат искуства, идеи и можности за полесно детектирање и менаџирање на опасностите и ризиците…

Повеќе...

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

СЛЕДНИ НАСТАНИ - CDP (КПД) Континуирана професионална доедукација

18
Сеп
Хотел Александар Палас во Скопје
Датум: 18 Септември 2019

17
Окт
Сала за конференции во Комората
Датум: 17 Октомври 2019

18
Окт
Сала за конференции во Комората
Датум: 18 Октомври 2019

07
Ное
Хотел „Double Tree by HILTON“ Скопје
Датум: 07 Ноември 2019

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

05
Сеп
Хотел Александар Палас во Скопје
Датум: 05 Септември 2019, 09:00

04
Сеп
Сала за конференции во Комората
Датум: 04 Септември 2019

28
Јун
Музеј на современа уметност во Скопје
Датум: 28 Јуни 2019, 19:00

Број на посетители

Денес203
Овој месец5614
Вкупно од 1.9.2017337078

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации

Cert Logo DAS UKAS 9001 web