Cert Logo DAS 9001 web

 

Предавање на проф. Lukasz Stanek

Category
Домашни
Date
04 Dec 2017 20:00 - 21:00
Venue
Амфитеатар на Архитектонскиот факултет
Предавање на проф. Lukasz Stanek
 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

UPCOMING EVENTS

No upcoming event!

Visitors

Today77
This month8133
Total226797

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации