Cert Logo DAS 9001 web

 

Годишно Собрание на Здружението Македонски комитет за големи брани (ЗМКГБ)

Category
Домашни
Date
22 Dec 2017 12:00 - 15:00
Venue
Комора на ОАИ - Сала за конференции
 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

UPCOMING EVENTS

26
Apr
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Date: 26 April 2018, 11:00

PAST EVENTS

24
Mar
Технолошко-металуршки факултет, Скопје
Date: 24 March 2018, 10:45

22
Mar
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Date: 22 March 2018, 00:00

Visitors

Today82
This month10148
Total150323

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации