Cert Logo DAS 9001 web

 

Промоција на книга „Како летаат авионите“ од Ѓ. Чачкиров

Category
Домашни
Date
01 Jun 2018 12:00 - 14:00
Venue
Сала за состаноци при Комора ОАИ
Telephone
+389 2 3222356
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Промоција на книга „Како летаат авионите“  од Ѓ. Чачкиров познат македонски пилот, по повод 100 години од првото слетување на цивилен туристички авион на аеродром во Скопје, (на 28.05 1918 г), - во организација на одделение за сообраќај.

Промотор,  Проф.д-р Филип Иванов

 

ПРИСТАП СЛОБОДЕН (без регистрација)

 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

UPCOMING EVENTS

No upcoming event!

Visitors

Today48
This month5289
Total258106

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации