Cert Logo DAS 9001 web

 

Семинар на тема Анализа на ризици кај тунели и управување со нив

Category
Домашни
Date
06 Jun 2018 08:00 - 18:30
Venue
Хотел Александар Палас - Булевар 8-ми Септември бр. 15
Скопје 1000, Македонија
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Attachment

Ве известуваме дека на ден 06.06.2018 година, во Хотел Александар Палас во Скопје, со почеток во 8 часот, ќе се одржи Семинар на тема „Анализа на ризици кај тунели и управување со нив“ во организација на Друштвото за геотехника на Македонија (ДГМ).

Овој Семинар е дел од активности на 16 Европска Подунавска конференција за геотехника. Предавачите се врвни светски експерти од ITA (International Tunneling Association), вклучувајќи го и нејзиниот претседател Тарцисио Целестино.

Учеството за членови на Комората ОАИ е бесплатно, доколку се пријават на наведената email адреса или преку веб страната.

Овој настан ќе се вреднува и со соодветен број на CPD поени од Комората.

 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

UPCOMING EVENTS

04
Apr
Сала за конференции во Комората
Date: 04 April 2019, 10:30

Visitors

Today215
This month8606
Total281417

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации