Информатор за активности на Комората

СЛЕДНИ НАСТАНИ

23
Фев
Технички факултет Битола
-
Битола
Датум: 23 Февруари 2018, 13:00

24
Фев
Сала за состаноци во Комора на ОАИ
-
Скопје
Датум: 24 Февруари 2018, 11:00

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

15
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 15 Декември 2017, 12:00

Број на посетители

Денес576
Овој месец10076
Вкупно од 1.9.2017118103