Континуирана професионална едукација

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

БИМ ВО ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА

Едукација
 Завршено пријавување
 
80
Датум: 04 Апр 2019 10:30

Локација: Сала за конференции во Комората

Комората на овластени аритекти и овластени инженери, преку одделението на електро инженери го организира предавањето насловено „БИМ во Електротехниката“. Темата ќе биде претставена од страна на г-дин Дамир Милјачки, член на Хрватската комора на електроинжинери (кратка биографија можете да преземете во делот за дополнителни информации).

Предавањето ќе се одвива според следнава агенда:

  • Вовед во БИМ.
  • Што е БИМ проект
  • Примена на БИМ модели пристап и методологија.
  • Европски директиви ЕУ/24/2014 за имплементација на БИМ.
  • Бенефити од примена на БИМ проектирање.
  • БИМ во електротехниката.
  • Изработка на модел во БИМ – практичен пример.
  • Прашања и дискусија.

 

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Мирјана ЃурчиновскаМирјана Ѓурчиновска (1)
Дејан СоколовскиДејан Соколовски (1)
Бојан ИлиевБојан Илиев (1)
Ратко СтанојковскиРатко Станојковски (1)
Александар ДудескиАлександар Дудески (1)
Маја ЈовановаМаја Јованова (1)
Владе ГроздановскиВладе Гроздановски (1)
Александар УтевскиАлександар Утевски (1)
Кирил ТолевскиКирил Толевски (1)
Ацо ТрпоскиАцо Трпоски (1)
Чедомир АндовскиЧедомир Андовски (1)
Катерина Јакова ЛазароваКатерина Јакова Лазарова (1)
Vesna AndovskaVesna Andovska (1)
Штерјо ПушевскиШтерјо Пушевски (1)
Александар ДончевскиАлександар Дончевски (1)
Владимир ЈаневскиВладимир Јаневски (1)
Јасмина Делидинкова ИлиеваЈасмина Делидинкова Илиева (1)
Сузана КостовскаСузана Костовска (1)
Александар ПетрушевскиАлександар Петрушевски (1)
Метоска ХристинкаМетоска Христинка (1)
Горан СтојаноскиГоран Стојаноски (1)
Александар ТодоровскиАлександар Тодоровски (1)
Катерина КралевскаКатерина Кралевска (1)
Божидар ПетровскиБожидар Петровски (1)
Даниела ДинескаДаниела Динеска (1)
Драганчо ВелковДраганчо Велков (1)
Илија БалкановскиИлија Балкановски (1)
Златко СтојановскиЗлатко Стојановски (1)
Наташа МојсоскаНаташа Мојсоска (1)
Драгица Устапетрова-АтанасоваДрагица Устапетрова-Атанасова (1)
Сандре ЦизалоскиСандре Цизалоски (1)
Тошо ИлиевскиТошо Илиевски (1)
Влатко АтанасовВлатко Атанасов (1)
Мичо ДушковМичо Душков (1)
Цветан МицкоскиЦветан Мицкоски (1)
Елеонора БеќаровскаЕлеонора Беќаровска (1)
Марјан ЦветаноскиМарјан Цветаноски (1)
 Александар Анѓушев Александар Анѓушев (1)
Властимир АмповВластимир Ампов (1)
Адријана МилевскаАдријана Милевска (1)
Стевка ОвезоскаСтевка Овезоска (1)
Ина Поп-ДучеваИна Поп-Дучева (1)
ТРАЈЧЕ БАБАНОВСКИbabantakiТРАЈЧЕ БАБАНОВСКИbabantaki (1)
Игор АтанасовИгор Атанасов (1)
Звонко МладеновскиЗвонко Младеновски (1)
Александар ЛасковАлександар Ласков (1)
Горан НиколиќГоран Николиќ (1)
Љупчо ЈордановскиЉупчо Јордановски (1)
Благоја ЈованоскиБлагоја Јованоски (1)
Петар МаленкоПетар Маленко (1)
Томислав ПетковскиТомислав Петковски (1)
Борче ШахпаскиБорче Шахпаски (1)
АНГЕЛ ЦУКЛЕВАНГЕЛ ЦУКЛЕВ (1)
Марија Матоска Поп-ТрпеваМарија Матоска Поп-Трпева (1)
васко стевоскиваско стевоски (1)
Дејан ПановДејан Панов (1)
Сашко КарадаковСашко Карадаков (1)
Газменд ФетахиГазменд Фетахи (1)
Слободан ЛајкоскиСлободан Лајкоски (1)
Методи ИлиоскиМетоди Илиоски (1)
Славчо ВасилевскиСлавчо Василевски (1)
ЗЕДИ ДЕХАРИЗЕДИ ДЕХАРИ (1)
Александар НенчевАлександар Ненчев (1)
Власто СтоименовскиВласто Стоименовски (1)
Игор ТоневИгор Тонев (1)
Ристо ТрајановиќРисто Трајановиќ (1)
Методи ТреновМетоди Тренов (1)
Слободан ТОмиќСлободан ТОмиќ (1)
Теодосие БужаревскиТеодосие Бужаревски (1)
Дионис ТанаскоскиДионис Танаскоски (1)
Маја МинчовМаја Минчов (1)
Верослава АндоновскиВерослава Андоновски (1)
мирон миронскимирон миронски (1)
Анета Мицеска ЦветковскаАнета Мицеска Цветковска (1)
Петар ИлиевПетар Илиев (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Реџеп АсаниРеџеп Асани (1)
Антонио БакрачевскиАнтонио Бакрачевски (1)
Никола ДоновскиНикола Доновски (1)