Континуирана професионална едукација

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Проектирање на Дата центри и Систем сали

Едукација
 Завршено пријавување
 
80
Датум: 12 Мар 2020 11:00

Локација: Сала за конференции во Комора ОАИ

Тема на предавањето: Проектирање на Дата центри и Систем сали

Дел 1: Стандарди, нормативи и трендови при проектирањето на дата центри и систем сали со осврт кон конкретни примери.

Дел 2: Моделирање и димензионирање на системи за непрекинато напојување на критична опрема во дата центри и систем сали, типови на батерии и батериски банки.

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
02 / 3 222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Ангела КрстескаАнгела Крстеска (1)
Миле КрстескиМиле Крстески (1)
Драгица Устапетрова АтанасоваДрагица Устапетрова Атанасова (1)
Горан АндоновскиГоран Андоновски (1)
Наташа МојсоскаНаташа Мојсоска (1)
Светлана АндоноваСветлана Андонова (1)
Благоја ЈованоскиБлагоја Јованоски (1)
Васко СтевоскиВаско Стевоски (1)
Даниела ДинескаДаниела Динеска (1)
Мартин Милошевски Мартин Милошевски (1)
Катерина КралевскаКатерина Кралевска (1)
АНГЕЛ ЦУКЛЕВАНГЕЛ ЦУКЛЕВ (1)
Маја ЈовановаМаја Јованова (1)
Верослава АндоновскиВерослава Андоновски (1)
Артан АбазиАртан Абази (1)
Филип ГитовФилип Гитов (1)
Сашо МилевскиСашо Милевски (1)
Бранислав СтојановиќБранислав Стојановиќ (1)
Nebojsa ZdravkovikNebojsa Zdravkovik (1)
Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Арсовски ДанеАрсовски Дане (1)
Игор ДесковскиИгор Десковски (1)
Филип ГитовФилип Гитов (1)
Мирјана МијалковиќМирјана Мијалковиќ (1)
Aneta PetrusevskaAneta Petrusevska (1)
Драги МечкаровДраги Мечкаров (1)
Јовица ДесковакиЈовица Десковаки (1)
Александар АнѓушевАлександар Анѓушев (1)
Христинка МатоскаХристинка Матоска (1)
Маја МинчовМаја Минчов (1)
Илија БалкановскиИлија Балкановски (1)
Зоран РистовЗоран Ристов (1)
Иван ТаневИван Танев (1)
Сашо ПетровСашо Петров (1)
Филип КалчовскиФилип Калчовски (1)
Звонко МладеновскиЗвонко Младеновски (1)
Кирил ТолевскиКирил Толевски (1)
Јулија Лазаревска-МаркоскаЈулија Лазаревска-Маркоска (1)
Катерина Иванова СпасоваКатерина Иванова Спасова (1)
Марјан ЦветаноскиМарјан Цветаноски (1)
Соња Ридова ПетровиќСоња Ридова Петровиќ (1)
Стевка ОвезоскаСтевка Овезоска (1)
Горан ГугуловскиГоран Гугуловски (1)
Славчо ВасилевскиСлавчо Василевски (1)
Владимир ДилевскиВладимир Дилевски (1)
ИЛИЈА ПЕТРЕСКИИЛИЈА ПЕТРЕСКИ (1)
Владимир МарковВладимир Марков (1)
Тошо ИлиевскиТошо Илиевски (1)
Слободан ТомиќСлободан Томиќ (1)
Јасмина АрсоваЈасмина Арсова (1)
Дејан СоколовскиДејан Соколовски (1)
Марјан ДавчевскиМарјан Давчевски (1)
Младен МитковскиМладен Митковски (1)
Игор МаркоскиИгор Маркоски (1)
Ивана ТабаковскаИвана Табаковска (1)
Горан НиколиќГоран Николиќ (1)
Теодосие БужаревскиТеодосие Бужаревски (1)
Марија Матоска Поп-ТрпеваМарија Матоска Поп-Трпева (1)
Драган ШопкоскиДраган Шопкоски (1)
ТРАЈЧЕ БАБАНОВСКИТРАЈЧЕ БАБАНОВСКИ (1)
Раде СтоилковскиРаде Стоилковски (1)
Игор СтамескиИгор Стамески (1)
Драган НаковДраган Наков (1)
Влатко АтанасовВлатко Атанасов (1)
Мартин СпасовскиМартин Спасовски (1)
Драги НеделковскиДраги Неделковски (1)
Александар НенчевАлександар Ненчев (1)
Ева ДејаноскаЕва Дејаноска (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Ацо ТрпоскиАцо Трпоски (1)
Владимир ЈаневскиВладимир Јаневски (1)
Гоце КалевскиГоце Калевски (1)
Зоран ЈанчевскиЗоран Јанчевски (1)
Кирил ЏиЏишевКирил ЏиЏишев (1)
Никола ЈанкуловскиНикола Јанкуловски (1)
Игор МишиќИгор Мишиќ (1)
Горјанчо БлажевскиГорјанчо Блажевски (1)
Винко ТодороскиВинко Тодороски (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Љупчо ЈордановскиЉупчо Јордановски (1)