Континуирана професионална едукација

Покана за предавање “Проектирање на кружни раскрсници, велосипедски патеки и и употреба на симулации“

Едукација
 Завршено пријавување
 
80
Датум: 07 Дек 2017 10:00 - 13:00

Локација: Комора на ОАИ - Сала за конференции

Во рамките на работата на Одделението на сообраќајни инженери се организира настан со предавање на тема:

ПРОЕКТИРАЊЕ НА КРУЖНИ РАСКРСНИЦИ, ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ И УПОТРЕБА НА СИМУЛАЦИИ ВО СООБРАЌАЈНОТО ИНЖЕНЕРСТВО

Меѓународната соработка на Комората овозможи ова предавања да биде изведено со предавачи од Факултет за градежништво, сообраќајно инженерство и архитектура од Марибор, Словенија. Предавањето се очекува да овозможи меѓусебната размена на искуства во областа на сообраќајното инженерство и практика ќе се овозможи унапредување на знаењата и подигање нивото на стручност на сообраќајните инженери во Република Македонија.

Предавачи на настанот се:

  • Проф. д-р Томаж Толаци, Марибор, Словенија
  • Проф. д-р Марко Ренчељ, Марибор, Словенија
  • Проф. д-р Матјаж Шремељ, Марибор, Словенија

 

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Влатко СаздовВлатко Саздов (1)
Виктор МихајловВиктор Михајлов (1)
Изет ГубериниќИзет Губериниќ (1)
Бесник ОсекуБесник Осеку (1)
Ристе РистовскиРисте Ристовски (1)
Андон ПетровскиАндон Петровски (1)
д-р Оливера Петровскад-р Оливера Петровска (1)
Меланија КалајџискаМеланија Калајџиска (1)
Емилија СпировскаЕмилија Спировска (1)
Александар ЗографскиАлександар Зографски (1)
Игор ПетковИгор Петков (1)
Љупчо МијајлевскиЉупчо Мијајлевски (1)
Томе КукановскиТоме Кукановски (1)
Ивица СтоиловскиИвица Стоиловски (1)
ИВАН ВЕЛЕВСКИИВАН ВЕЛЕВСКИ (1)
Илија ОгненоскиИлија Огненоски (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Иво ЃорѓиевИво Ѓорѓиев (1)
Ељмир МустафаиЕљмир Мустафаи (1)
МЕРИТА МУСТАФАИМЕРИТА МУСТАФАИ (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Ангелка РистескаАнгелка Ристеска (1)
Александар ЃорѓиевАлександар Ѓорѓиев (1)
Раде ЛазаревскиРаде Лазаревски (1)
Дејан МетикошДејан Метикош (1)
Александар МешкоАлександар Мешко (1)
Милена Јосифоска МилошескаМилена Јосифоска Милошеска (1)
Јован ХристоскиЈован Христоски (1)
Весна Николиќ ОгњеновиќВесна Николиќ Огњеновиќ (1)
Душанка КажлевскаДушанка Кажлевска (1)
Ранко УрумовРанко Урумов (1)
Шенѓул МавмудоскаШенѓул Мавмудоска (1)
Ѓорѓи ВасилевскиЃорѓи Василевски (1)
Жарко ИваноскиЖарко Иваноски (1)
Ивана НедевскаИвана Недевска (1)
Залтко ТрајаноскиЗалтко Трајаноски (1)
Живко ИвановЖивко Иванов (1)
Сашо СмилјаноскиСашо Смилјаноски (1)
Васко СтевоскиВаско Стевоски (1)
Александар БидовскиАлександар Бидовски (1)
Биљана НаумоваБиљана Наумова (1)
Александар ДимитровскиАлександар Димитровски (1)
Драгица Устапетрова АтанасоваДрагица Устапетрова Атанасова (1)
Јован ВељаноскиЈован Вељаноски (1)
Angelka MihajlovskaAngelka Mihajlovska (1)
Дионис ТанаскоскиДионис Танаскоски (1)
Иван КишИван Киш (1)
Марјан АрсовскиМарјан Арсовски (1)
Боре ЕркечовБоре Еркечов (1)
Ристе РистовРисте Ристов (1)
Наталија МитковаНаталија Миткова (1)
Андреј МатевскиАндреј Матевски (1)
Цане ШокларовскиЦане Шокларовски (1)
Горанче ЈошескиГоранче Јошески (1)
Александра АнгелковскаАлександра Ангелковска (1)
Верица ДанчевскаВерица Данчевска (1)
Добрески БорчеДобрески Борче (1)
Душко СтојаноскиДушко Стојаноски (1)
Зоран АндреевскиЗоран Андреевски (1)
Николче СпасовскиНиколче Спасовски (1)
Иван ЛошкоскиИван Лошкоски (1)
Ѓорѓија ПаунковскиЃорѓија Паунковски (1)
Марија Маленковска ТодороваМарија Маленковска Тодорова (1)
Кристина ПетрушеваКристина Петрушева (1)
Горан ТрајковиќГоран Трајковиќ (1)
Светомир РусескиСветомир Русески (1)
Зоки СтојмировЗоки Стојмиров (1)
Зоран ЈошевскиЗоран Јошевски (1)
Даниел ПавлескиДаниел Павлески (1)
Катерина ДимескаКатерина Димеска (1)
Владимир ЃорѓиоскиВладимир Ѓорѓиоски (1)
Сања Мијалкова СудиклиеваСања Мијалкова Судиклиева (1)
Сања БорнароваСања Борнарова (1)
Дејан ЈованосвкиДејан Јованосвки (1)
Јасмина Буневска ТалевскаЈасмина Буневска Талевска (1)
Jasminka A. SimjanoskaJasminka A. Simjanoska (1)
Слаѓан СтојановскиСлаѓан Стојановски (1)
Зоран ГрујескиЗоран Грујески (1)
Драганчо ВолческиДраганчо Волчески (1)
Ивона НедевскаИвона Недевска (1)

СЛЕДНИ НАСТАНИ

24
Фев
Сала за состаноци во Комора на ОАИ
-
Скопје
Датум: 24 Февруари 2018, 11:00

26
Фев
Хотел Александар Палас
Датум: 26 Февруари 2018, 10:30

06
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 06 Март 2018, 11:00

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

23
Фев
Технички факултет Битола
-
Битола
Датум: 23 Февруари 2018, 13:00

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

Број на посетители

Денес57
Овој месец12731
Вкупно од 1.9.2017120758