Континуирана професионална едукација

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Телевизиски мрежи за индивидуални куќи, станбени згради и хотелски објекти

Едукација
 Завршено пријавување
 
75
Датум: 06 Мар 2018 11:00 - 14:00

Локација: Сала за состаноци при Комората на ОАИ

 

Слободни места
5
Број на места
80
Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Габриела ЦветковскаГабриела Цветковска (1)
Кирил ТолевскиКирил Толевски (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Мирјана ЃурчиновскаМирјана Ѓурчиновска (1)
Слободан ТомиќСлободан Томиќ (1)
Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Зоран РистовЗоран Ристов (1)
Игор СтамескиИгор Стамески (1)
Мики МитковМики Митков (1)
Стефан РусевскиСтефан Русевски (1)
Дарко ТрајаноскиДарко Трајаноски (1)
Драги МечкаровДраги Мечкаров (1)
Александар ПетрушевскиАлександар Петрушевски (1)
Ѓорге ДимовЃорге Димов (1)
Ангел ЦуклевАнгел Цуклев (1)
Владимир ЈаневскиВладимир Јаневски (1)
Илија БалкановскиИлија Балкановски (1)
Ацо ТрпоскиАцо Трпоски (1)
Љупчо  СтефановскиЉупчо Стефановски (1)
Александар ТодоровскиАлександар Тодоровски (1)
Aлександар НенчевAлександар Ненчев (1)
Стевка ОвезоскаСтевка Овезоска (1)
Константин АтанасовскиКонстантин Атанасовски (1)
Зоранчо ПоповскиЗоранчо Поповски (1)
Миланче БогдановскиМиланче Богдановски (1)
Елеонора БеќаровскаЕлеонора Беќаровска (1)
Васко СтевоскиВаско Стевоски (1)
Биљана НаумоваБиљана Наумова (1)
Александар ДимитровскиАлександар Димитровски (1)
Александар БидовскиАлександар Бидовски (1)
Драгица Устапетрова АтанасоваДрагица Устапетрова Атанасова (1)
Бранко МалетиќБранко Малетиќ (1)
Петар ИлиевПетар Илиев (1)
Зоран АнгеловскиЗоран Ангеловски (1)
Благоја ЈованоскиБлагоја Јованоски (1)
Трајче БабановскиТрајче Бабановски (1)
Божидар ПетровскиБожидар Петровски (1)
Сузана КостовскаСузана Костовска (1)
Јордан АтанасовЈордан Атанасов (1)
Звонко МладеновскиЗвонко Младеновски (1)
Ангела КрстескаАнгела Крстеска (1)
Миле КрстескиМиле Крстески (1)
Небојша ЈанкуловскиНебојша Јанкуловски (1)
Зорица ЈордановаЗорица Јорданова (1)
Александар УтевскиАлександар Утевски (1)
Славчо ВасилевскиСлавчо Василевски (1)
Александар ДудескиАлександар Дудески (1)
 Марјан Трајковиќ Марјан Трајковиќ (1)
Александар ВеличковиќАлександар Величковиќ (1)
Ѓоко ЈовановскиЃоко Јовановски (1)
Чедомир АндовскиЧедомир Андовски (1)
Весна АндовскаВесна Андовска (1)
Винко ТодороскиВинко Тодороски (1)
Дионис ТанаскоскиДионис Танаскоски (1)
Јасмина АрсоваЈасмина Арсова (1)
Јаковче ЃоргоноскиЈаковче Ѓоргоноски (1)
Goran NikolicGoran Nikolic (1)
Златко ЃурчиноскиЗлатко Ѓурчиноски (1)
Vlastimir AmpovVlastimir Ampov (1)
Влатко АтанасовВлатко Атанасов (1)
Маја МинчовМаја Минчов (1)
Александар ДончевскиАлександар Дончевски (1)
Мартин МишевскиМартин Мишевски (1)
ALUSH SEJDIUALUSH SEJDIU (1)
Idriz FeratiIdriz Ferati (1)
Марија Матоска Поп-ТрпеваМарија Матоска Поп-Трпева (1)
Драган КуцуловскиДраган Куцуловски (1)
Јовица Десковски Јовица Десковски (1)
Ставре ЈаневскиСтавре Јаневски (1)
Никола МасловНикола Маслов (1)
Игор МитевИгор Митев (1)
Методи ТреновМетоди Тренов (1)
Ратко СтанојковскиРатко Станојковски (1)
Луан ЛабеништиЛуан Лабеништи (1)
Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)