Континуирана професионална едукација

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Модерни хидроизолациски системи за заштита на градежните конструкции

Едукација
 Завршено пријавување
 
90
Датум: 07 Мар 2018 11:00 - 13:00

Локација: Сала за состаноци при Комората на ОАИ

Предавач: Дипл.град.инж. Иван Роје (Хрватска), технички директор
Јазик на предавањето: Хрватски
Гости на настанот: архитекти проектанти, градежни инженери, изведувачи и инвеститори

Содржина на предавањето:

 • Основни принципи на хидроизолационите материјали
 • Планирање при проектирањето и имплементација на хидроизолационите состави, решавање на критични детали и заштеда на енергија (енергетска ефикасност на објектите).
 • Хидроизолациони темели, подруми, подземни градби
    - Бентонитни хидроизолациски состави
 • Хидроизолација за балкони, тераси, тоалети и бањи
    - Полимер - цементни хидроизолациски состави
    - Полиуретански хидроизолациски состави
 • Хидроизолација за плоштади, рамни кровови
    - Полиуретански хидроизолациски состави
    - TPO кровни мембрани
 • Базени, водни површини
  • Индустриски подови
  • Статички појачувања, санации, инектирање
 • Примери од праксата

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
90
Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Јулијана СтојкоскаЈулијана Стојкоска (1)
Даниела ИлиескаДаниела Илиеска (1)
Гордана БлашкоскаГордана Блашкоска (1)
Евгенија СтојкоскаЕвгенија Стојкоска (1)
Влатко СаздовВлатко Саздов (1)
Филип КалчоскиФилип Калчоски (1)
Здравко ЧалшевЗдравко Чалшев (1)
Максим ТрајковскиМаксим Трајковски (1)
Стојче РадескиСтојче Радески (1)
Теодора МихајловскаТеодора Михајловска (1)
Сашо БикоскиСашо Бикоски (1)
Светлана СтојановскаСветлана Стојановска (1)
Љупче ЕвтимовЉупче Евтимов (1)
Влатко МанчевВлатко Манчев (1)
Драган РистоскиДраган Ристоски (1)
Ристе РистовскиРисте Ристовски (1)
Живомир БориќЖивомир Бориќ (1)
Калина ДенковскаКалина Денковска (1)
Кристина ПетрушеваКристина Петрушева (1)
Горан ТрајковиќГоран Трајковиќ (1)
Светомир РусескиСветомир Русески (1)
Боре ЕркечовБоре Еркечов (1)
Бојан СтојчевБојан Стојчев (1)
Ива ЏагораИва Џагора (1)
Љупче КолевЉупче Колев (1)
Љубомир ТанчевЉубомир Танчев (1)
Трајковски ТрајкоТрајковски Трајко (1)
Ванчо СтојчевскиВанчо Стојчевски (1)
Магдалена КукоскаМагдалена Кукоска (1)
Момчило БожиновскиМомчило Божиновски (1)
Дончо АпостоловДончо Апостолов (1)
Емилија ЈовескаЕмилија Јовеска (1)
Снежана ЈовескаСнежана Јовеска (1)
Александар ЖуровскиАлександар Журовски (1)
Јасмина Атанасова СимјаноскаЈасмина Атанасова Симјаноска (1)
Ангелка МихајловскаАнгелка Михајловска (1)
Јане ШишковЈане Шишков (1)
Костас ИоанидисКостас Иоанидис (1)
Иван ТаневИван Танев (1)
Димитрија ГалапчевДимитрија Галапчев (1)
Сашо ДаскаловСашо Даскалов (1)
Бојан ВезенковБојан Везенков (1)
Јордан МихајловскиЈордан Михајловски (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
Горан АнастасиескиГоран Анастасиески (1)
Наум МаневскиНаум Маневски (1)
Крсте СимовскиКрсте Симовски (1)
Марија СтанковскаМарија Станковска (1)
Елена ЗлатескаЕлена Златеска (1)
Маја Крстанова ЛотескаМаја Крстанова Лотеска (1)
Тони ДеловТони Делов (1)
Маја Хаџи ЈордановаМаја Хаџи Јорданова (1)
   Нада Старковска     Нада Старковска (1)
Бранислав ТодороскиБранислав Тодороски (1)
Зоран ГеоргиевскиЗоран Георгиевски (1)
Александар ТрендафиловАлександар Трендафилов (1)
Димитар ГучевДимитар Гучев (1)
Даниела ПапестиеваДаниела Папестиева (1)
Ајкут ТаравариАјкут Таравари (1)
Коста ПараклиевКоста Параклиев (1)
Дејан НиновскиДејан Ниновски (1)
Александар ЃорѓиевАлександар Ѓорѓиев (1)
Жарко СпирковскиЖарко Спирковски (1)
Емилија БелопетаЕмилија Белопета (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Сребро ТомовСребро Томов (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Владо СавескиВладо Савески (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Борис ТасевскиБорис Тасевски (1)
Борис АлександровБорис Александров (1)
Никола БогдановНикола Богданов (1)
Стефан ОраческиСтефан Орачески (1)
Катерина ВидимчеКатерина Видимче (1)
Марјан АрсовскиМарјан Арсовски (1)
Борис ТрајчевскиБорис Трајчевски (1)
Стефан ХаџиевскиСтефан Хаџиевски (1)
Осман СулејманиОсман Сулејмани (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (1)
Кирил ДимескиКирил Димески (1)
Драгана СелимДрагана Селим (1)
Висар ПалошиВисар Палоши (1)
Моника МитевскаМоника Митевска (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
Радица СолевскиРадица Солевски (1)
Ладислав ПфајферЛадислав Пфајфер (1)
Валентина ЈаневаВалентина Јанева (1)