Континуирана професионална едукација

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Изработка на вертикална сообраќајна сигнализација - квалитет, барања и примена

Едукација
 Завршено пријавување
 
35
Датум: 26 Апр 2018 11:00 - 13:00

Локација: Сала за состаноци при Комората на ОАИ

ИЗРАБОТКА НА ВЕРТИКАЛНА СООБРАЌАЈНА СИГНАЛИЗАЦИЈА - КВАЛИТЕТ, БАРАЊА И ПРИМЕНА

Предавачи на овој настан ќе бидат:

  • Александар Вајс, стручен соработник за материјали, Србија
  • Андрија Новаковиќ, техничка подршка за производство и изработка на сообраќајна сигнализација, Србија

Интензивниот развој на современите технологии во последните години придонесе за нивна зголемена примена во областа на сообраќајната сигнализација. Употребата на нови материјали за вертикалната сообраќајна сигнализација, начинот на нивното производство, видовите, квалитетот, препознавање и контрола преставува предизвик како за произведувачите така и за проектантите и изведувачите. Овие предавања треба да овозоможат размена на искуства, можни решенија на практичните проблеми, препораки за употреба на барањата од Правилникот за сообраќајните знаци, опрема и сигнализација на патот и дефинирање на нивото на потребниот квалитет на нејзината практична примена. Преку овие предавања и меѓусебната размена на искуства во оваа област и осознавање на можните решенија ќе се овозможи унапредување на знаењата и подигање нивото на стручност на сообраќајните инженери.

На секој учесник со ќе му се додели сертификат за континуирано стручно усовршување.

 

Слободни места
45
Број на места
80
Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Цане ШокларовскиЦане Шокларовски (1)
Душко ПавловскиДушко Павловски (1)
Дарко СпасеновскиДарко Спасеновски (1)
Илија ОгненоскиИлија Огненоски (1)
ИВАН ВЕЛЕВСКИИВАН ВЕЛЕВСКИ (1)
Александра АнгелковскаАлександра Ангелковска (1)
Андон ПетровскиАндон Петровски (1)
Зоран ГрујескиЗоран Грујески (1)
д-р Оливера Петровскад-р Оливера Петровска (1)
Jovan HristoskiJovan Hristoski (1)
Ивица СтоиловскиИвица Стоиловски (1)
Сашо СмилјаноскиСашо Смилјаноски (1)
aleksandar zografskialeksandar zografski (1)
Иван КишИван Киш (1)
Горан ПрастовГоран Прастов (1)
Миле СтојменовМиле Стојменов (1)
Николче СпасовскиНиколче Спасовски (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
Дејан КарбинскиДејан Карбински (1)
Габриела ЦветковскаГабриела Цветковска (1)
Ристе РистовскиРисте Ристовски (1)
Блашко ВелковБлашко Велков (1)
Борис ТрајчевскиБорис Трајчевски (1)
Ванчо СтојчевскиВанчо Стојчевски (1)
Кире СекулоскиКире Секулоски (1)
Антон ФајдигаАнтон Фајдига (1)
Бојан АнтиќБојан Антиќ (1)
Зоран АндреевскиЗоран Андреевски (1)
Драган СоколовскиДраган Соколовски (1)
Висар ПалошиВисар Палоши (1)
Бранислав ГлигоровБранислав Глигоров (1)
ЗОРАН ДАВИДОСКИЗОРАН ДАВИДОСКИ (1)
Александар ЈовановАлександар Јованов (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Тони АпостоловскиТони Апостоловски (1)