Континуирана професионална едукација

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Еколошки и мултифункционални решенија за модерна урбана средина

Едукација
 Завршено пријавување
 
78
Датум: 15 Мај 2018 11:30 - 14:00

Локација: Сала за состаноци при Комората на ОАИ  |  Град: Скопје, Македонија

Едукативен семинар за модерни трендови и практични решенија за модерна урбана средина, постигната со еколошки градежни продукти. Различните можности за реализација на функционални проекти, кои ги развива и нуди на пазарот компанијата Semmelrock Stein + Design EOOD, имаат за цел да обезбедат одржливи и долгорочни решенија, произведени и создадени со грижа за животната средина.

Забелешка: Предавањето ќе се одвива на бугарски јазик, со обезбеден превод на македонски

 

Слободни места
12
Број на места
90
Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса
Комора на архитекти и инженери на РМ
Скопје, Македонија

 

Мапа


 

Листа на учесници

Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Благојче ЦветковскиБлагојче Цветковски (1)
Ана ИвановскаАна Ивановска (1)
Виктор МихајловВиктор Михајлов (1)
Билјана КубуровскаБилјана Кубуровска (1)
Бесник ОсекуБесник Осеку (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (1)
Иван ПоповскиИван Поповски (1)
Сања Анастасова Савевска Сања Анастасова Савевска (1)
Венди АџиеваВенди Аџиева (1)
Кирил ЦековКирил Цеков (1)
Владимир ЃорѓиоскиВладимир Ѓорѓиоски (1)
Марина Стојмановска СтојчевскаМарина Стојмановска Стојчевска (1)
Драгана ЈовановскаДрагана Јовановска (1)
Дана ЈовановскаДана Јовановска (1)
Ана ПоповскаАна Поповска (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Билјана ЈакимовскаБилјана Јакимовска (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Katerina VidimceKaterina Vidimce (1)
Инес Петрова БошкоскаИнес Петрова Бошкоска (1)
Христина МерункаХристина Мерунка (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Соња МаневаСоња Манева (1)
Тонка АндоноваТонка Андонова (1)
Славица РалиќСлавица Ралиќ (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
Aна РафаиловскаAна Рафаиловска (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Љупчо БалкоскиЉупчо Балкоски (1)
Јорданка СтоименоваЈорданка Стоименова (1)
Александар АндријескиАлександар Андријески (1)
Милена Јосифоска-МилошескаМилена Јосифоска-Милошеска (1)
Мирјана ЈанковиќМирјана Јанковиќ (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Драган СтамевДраган Стамев (1)
Лилјана ГрковаЛилјана Гркова (1)
sasko manasievsasko manasiev (1)
Радица СолевскиРадица Солевски (1)
Анче ТрифуновАнче Трифунов (1)
Висар ПалошиВисар Палоши (1)
Ладислав ПфајферЛадислав Пфајфер (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Сашо БикоскиСашо Бикоски (1)
Ристе РистовскиРисте Ристовски (1)
Филип МијајлевскиФилип Мијајлевски (1)
Блашко ВелковБлашко Велков (1)
Борис ТрајчевскиБорис Трајчевски (1)
Ванчо СтојчевскиВанчо Стојчевски (1)
Никола РадевскиНикола Радевски (1)
Осман ЉокиОсман Љоки (1)
Бојан БогдановиќБојан Богдановиќ (1)
Васил ВелковВасил Велков (1)
Башким ПајазитиБашким Пајазити (1)
Сребро ТомовСребро Томов (1)
Чедомир АнгеловскиЧедомир Ангеловски (1)
Љубица АнгелоскаЉубица Ангелоска (1)
Милена ГлигоровскаМилена Глигоровска (1)
Маријана ЦветковскаМаријана Цветковска (1)
Магдалена КукоскаМагдалена Кукоска (1)
Тони АпостоловскиТони Апостоловски (1)
Анче Димитриевска ТолевскаАнче Димитриевска Толевска (1)
Васко ПетровскиВаско Петровски (1)
Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Розита СимоновскаРозита Симоновска (1)
Кристијан ТерзиоскиКристијан Терзиоски (1)
Македонка ТодороваМакедонка Тодорова (1)
Катерина ЗафировскаКатерина Зафировска (1)
Марија ЈакимоскаМарија Јакимоска (1)
Ана СекуловскаАна Секуловска (1)
Марија ПетровскаМарија Петровска (1)
Елена МомировскаЕлена Момировска (1)
Верче АнгеловаВерче Ангелова (1)
Маријам БлажескаМаријам Блажеска (1)
Коста МангароскиКоста Мангароски (1)
Шабан АлиуШабан Алиу (1)