Настани и конференции

Сите настани


22
Дек
2017
Петок, 22 Декември 2017 12:00 - 15:00
Комора на ОАИ - Сала за конференции
15
Дек
2017
Петок, 15 Декември 2017 12:00 - 15:00
Комора на ОАИ - Сала за конференции
  НОСИВОСТ НА ТЕМЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ ВО СПЕЦИФИЧНИ ГЕОТЕХНИЧКИ УСЛОВИ Prof .d-r Ahmet Saglamer (TUR) [...]
07
Дек
2017
Четврток, 07 Декември 2017 10:00 - 13:00
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Во рамките на работата на Одделението на сообраќајни [...]
05
Дек
2017
Вторник, 05 Декември 2017 13:00 - 15:00
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Преглед на достапни ЕУ фондови во Македонија. Менаџмент во инженерство преку имплементирање на креативно размислување, проактивност и преземање умерен ризик.

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
6
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

СЛЕДНИ НАСТАНИ

15
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 15 Декември 2017, 12:00

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

05
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 05 Декември 2017, 13:00

04
Дек
Амфитеатар на Архитектонскиот факултет
Датум: 04 Декември 2017, 20:00

Број на посетители

Денес8
Овој месец3877
Вкупно од 1.9.201781773