Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

BAU after BAU – фасадните иновации од Schüco, претставени на саемот BAU 2019 во Минхен

Домашни
 Завршено пријавување
 
80
Датум: Среда, 10 Април 2019 11:00

Локација: Сала за конференции во Комората

На 10 април 2019 година (среда), во 11.00 часот во салата за конференции на Комората ќе се одржи предавање на тема „BAU after BAU – фасадните иновации од Schüco, претставени на саемот BAU 2019 во Минхен“ во организација на компанијата Алуконигштал.

Содржината на предавањето ќе биде насочена на следниве теми:

  • нови флексибилни фасадни системи со слобода на дизајн;
  • енергетски ефикасни прозорци;
  • прозорци и лизгачки врати со панорамен дизајн – максимално застаклување со тесни профили;
  • лизгачки врати без праг – easy access;
  • акустика – нови материјали кои намалуваат ниво на шум и внатре во зградите, а и во околната средина;
  • сигурност – дигитализирани системи за контрола на достап во зградите.


Предавачи:

  • Ивана Цимешиќ – архитектонски консултант во Алуконигштал, претставништво Скопје
  • Бранко Димовски – менаџер на продажби во Алуконигштал, претставништво Скопје

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 322 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Марија Капевска ЗафировскаМарија Капевска Зафировска (1)
Максим ТрајковскиМаксим Трајковски (1)
Билјана КузманоскаБилјана Кузманоска (1)
Моника ЈаневаМоника Јанева (1)
Маријана ЦветковскаМаријана Цветковска (1)
 Гоце Глигоров Гоце Глигоров (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Коста ПараклиевКоста Параклиев (1)
Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
ana popovskaana popovska (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (1)
Дана ЈовановскаДана Јовановска (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Ирена СтајиќИрена Стајиќ (1)
Драгана СелимДрагана Селим (1)
Ивона ТемелковаИвона Темелкова (1)
Трајче СтојановТрајче Стојанов (1)
Драги АлексовДраги Алексов (1)
Гордана ТошевскаГордана Тошевска (1)
Христина МерункаХристина Мерунка (1)
Викторија Будимовска СкаричеваВикторија Будимовска Скаричева (1)
Јорданка СтоименоваЈорданка Стоименова (1)
Цветанка котевскаЦветанка котевска (1)
ДИМИТАР ЃУРОВСКИДИМИТАР ЃУРОВСКИ (1)
Стоилко МилојескиСтоилко Милојески (1)
Никола СтакиновНикола Стакинов (1)
Марија ЈакимоскаМарија Јакимоска (1)
Венди АџиеваВенди Аџиева (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
Сашо СтојческиСашо Стојчески (1)
Лазар ДимовЛазар Димов (1)
Кирил ДимескиКирил Димески (1)
Виолета РистоваВиолета Ристова (1)
Александра ТрајковскаАлександра Трајковска (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Андријески АлександарАндријески Александар (1)
Даме РафајловскиДаме Рафајловски (1)
Владимир ЃорѓиоскиВладимир Ѓорѓиоски (1)
Љупчо ЧачовскиЉупчо Чачовски (1)
Гордана ФилевскаГордана Филевска (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Бранко ТемелковскиБранко Темелковски (1)
Elena ZlateskaElena Zlateska (1)
марина мичиќмарина мичиќ (1)
Петровска ЕлизабетаПетровска Елизабета (1)
Виолета ТодороваВиолета Тодорова (1)
Душанка ПоповаДушанка Попова (1)
Ванѓел ДуновскиВанѓел Дуновски (1)
Zlatko LazarovskiZlatko Lazarovski (1)
Никола ТранталовскиНикола Транталовски (1)
Димче ЉубенскиДимче Љубенски (1)
Иван ПетровскиИван Петровски (1)
Никола СпиркоскиНикола Спиркоски (1)
Катерина СпиркоскаКатерина Спиркоска (1)
Фросина МихајловиќФросина Михајловиќ (1)
Атанас НаумовскиАтанас Наумовски (1)
Марија СтанковскаМарија Станковска (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Абдираим СинаниАбдираим Синани (1)
Висар СинаниВисар Синани (1)
Симона НешовскаСимона Нешовска (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Лиљана ВасилевскаЛиљана Василевска (1)
Елена МомировскаЕлена Момировска (1)
Елена АспровскаЕлена Аспровска (1)
ЛАДИСЛАВ ПФАЈФЕРЛАДИСЛАВ ПФАЈФЕР (1)
Васо КорнетиВасо Корнети (1)
Македонка ТодороваМакедонка Тодорова (1)
Делчо ПеевДелчо Пеев (1)
Кирил ЦековКирил Цеков (1)
Сања Савинова ЦековСања Савинова Цеков (1)
Александар СимјаноскиАлександар Симјаноски (1)
Емилијо КамберскиЕмилијо Камберски (1)
Диана Шкартова-ГеоргиевскаДиана Шкартова-Георгиевска (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
sasko manasievsasko manasiev (1)
Радица СолевскиРадица Солевски (1)
Анче ТрифуновАнче Трифунов (1)