Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

BELIMO – Швајцарски квалитет, светски бренд во автоматиката во системите за греење, ладење, вентилација и климатизација

Домашни
 Завршено пријавување
 
80
Датум: Вторник, 16 Април 2019 11:45

Локација: Сала за конференции во Комората

Belimo Day 2019

Белимо е водечки светски бренд од областа на автоматиката во климатизацијата. Белимо како главен и единствен бизнис ги преставува извршните елементи во поле од HVAC автоматиката во инсталациите за греење, ладење, вентилација и климатизација. Тука спаѓаат:

  • Електромоторни погони (актуатори),
  • Вентили за регулација на хидраулични потрошувачки кругови
  • Сензори за мерење во процесите на климатизација

Темата на предавањето на 16 април е:
BELIMO – Швајцарски квалитет, светски бренд во автоматиката во системите за греење, ладење, вентилација и климатизација

АГЕНДА

11:45 - 12.00 Кафе
12:00 - 12.40 Генерални воздушни апликации
12:40 - 13.15 Генерални водени апликации со применет енергетски мониторинг
13:15 Прашања и интеракција со аудиторимот
13:30 Коктел

Презентер:
Д.М.И Горан Андреев-Регионален преставник на Белимо Австрија

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 322 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Драган ЃорѓевиќДраган Ѓорѓевиќ (1)
Билјана МладеноваБилјана Младенова (1)
Златко НовковЗлатко Новков (1)
Лилјана БитраковскаЛилјана Битраковска (1)
Игно ДИМЕСКИИгно ДИМЕСКИ (1)
Кирил АнастасовКирил Анастасов (1)
Јасминка Димитрова КапацЈасминка Димитрова Капац (1)
Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)
Александар АндоновиќАлександар Андоновиќ (1)
Тодор ПеевТодор Пеев (1)
Зоран ЈанчевскиЗоран Јанчевски (1)
Михајло ШахиновМихајло Шахинов (1)
Нада БрајковскаНада Брајковска (1)
Владимир МинчовВладимир Минчов (1)
Бобан СтојановскиБобан Стојановски (1)
Ангел МитевскиАнгел Митевски (1)
Симона ПетровскиСимона Петровски (1)
Љупчо ЈордановскиЉупчо Јордановски (1)
Јасмина ПавлевскаЈасмина Павлевска (1)
Димитар НиколовДимитар Николов (1)
Гоце ЈовановскиГоце Јовановски (1)
Александар ЦветковАлександар Цветков (1)
Кристијан СолевКристијан Солев (1)
Димитар ЧичовДимитар Чичов (1)
Драгица Устапетрова АтанасоваДрагица Устапетрова Атанасова (1)
Павле ТопјзовскиПавле Топјзовски (1)
филип Ставровскифилип Ставровски (1)
Јордан ЈордановскиЈордан Јордановски (1)
Драган НиколовскиДраган Николовски (1)
Арбен ВелиуАрбен Велиу (1)
Љупчо ЧачовскиЉупчо Чачовски (1)
Дамир ЛикаДамир Лика (1)
Дејан НедевДејан Недев (1)
васко стевоскиваско стевоски (1)
Горан СтанковГоран Станков (1)
Златко НасескиЗлатко Насески (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Горан МишковскиГоран Мишковски (1)
Александар ЗографскиАлександар Зографски (1)
Сања СрбовскаСања Србовска (1)
Андреја ФилиповиќАндреја Филиповиќ (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
Александар ДончевскиАлександар Дончевски (1)
Бојан СтојчевБојан Стојчев (1)
nikolčo arsovnikolčo arsov (1)
Мирјана МијалковиќМирјана Мијалковиќ (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Горан ПасковГоран Пасков (1)
Владимир СтојаноскиВладимир Стојаноски (1)
Goran KapacGoran Kapac (1)
Златко ГировЗлатко Гиров (1)
Александар ДудескиАлександар Дудески (1)
Љубомир СпировскиЉубомир Спировски (1)
Игор ТоневИгор Тонев (1)
Кирил ЏиџишевКирил Џиџишев (1)
Илија БалкановскиИлија Балкановски (1)
Мичо ДушковМичо Душков (1)
Јовица ДесковакиЈовица Десковаки (1)
Македонка Тодорова КостадиноваМакедонка Тодорова Костадинова (1)
Ина Поп-ДучеваИна Поп-Дучева (1)
драган куцуловскидраган куцуловски (1)
Влатко АтанасовВлатко Атанасов (1)
Раде СтоилковскиРаде Стоилковски (1)
Сандре ЦизалоскиСандре Цизалоски (1)
Кирил ТолевскиКирил Толевски (1)
Јордан ГеоргиевЈордан Георгиев (1)
Филип ПавловскиФилип Павловски (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Игор СпировИгор Спиров (1)
Петар БендевскиПетар Бендевски (1)
Стефанија МаневаСтефанија Манева (1)
Славчо ВасилевскиСлавчо Василевски (1)
Горан СтојаноскиГоран Стојаноски (1)
Жарко КостовскиЖарко Костовски (1)
Горан СерафимовГоран Серафимов (1)
Димитар СтоевДимитар Стоев (1)
Божидар АлексовскиБожидар Алексовски (1)
Jovan StefanovskiJovan Stefanovski (1)
Дионис ТанаскоскиДионис Танаскоски (1)
Газменд ФетахиГазменд Фетахи (1)