Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Работилница на тема Одржлив енергетски развој – структура, улоги и активности

Домашни
 Завршено пријавување
 
47
Датум: Петок, 10 Мај 2019 09:30

Локација: Сала за конференции во Комората

На 10 мај 2019 година, во просториите на Комората, со почеток во 9.30 часот ќе се одржи работилница на тема Одржлив енергетски развој – структура, улоги и активности. Оваа работилница е дел од трилатералната соработка помеѓу Агенцијата за енергетика на Република Северна Македонија, Бугарската агенција за одржлив енергетски развој и Комората на овластени архитекти и овластени инженери.

Во рамките на настанот ќе биде потпишан Меморандум за соработка на Агенција за енергетика на Република Северна Македонија со Комората ОАИ.

Преземи агенда во делот за повеќе информации

 

Телефон
+389 2 322 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Методија ТомескиМетодија Томески (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Христинка МатоскаХристинка Матоска (1)
Жанина СтаменковаЖанина Стаменкова (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Валентина ЧедиќВалентина Чедиќ (1)
сашко манасиевсашко манасиев (1)
Katica Belcheska ArizankoskaKatica Belcheska Arizankoska (1)
радица солевскирадица солевски (1)
Анче ТрифуновАнче Трифунов (1)
Благоја БлажевБлагоја Блажев (1)
Бојан ИлиевБојан Илиев (1)
Јулијана СтојкоскаЈулијана Стојкоска (1)
ЖАРКО ИЛИЕСКИЖАРКО ИЛИЕСКИ (1)
Гордана ФилевскаГордана Филевска (1)
Зоран ОлумчевЗоран Олумчев (1)
Лилјана ИвановскаЛилјана Ивановска (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Андреја ФилиповиќАндреја Филиповиќ (1)
Златко НасескиЗлатко Насески (1)
Весна НеделковскаВесна Неделковска (1)
Марија СтанковскаМарија Станковска (1)
Фросина МихајловиќФросина Михајловиќ (1)
Ратко СтанојковскиРатко Станојковски (1)
Зора КаралиеваЗора Каралиева (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Маријана СтефановскиМаријана Стефановски (1)
Анастасија ТрајковскаАнастасија Трајковска (1)
Даниела СтефановскиДаниела Стефановски (1)
Зоран ЈуракЗоран Јурак (1)
Дејан ЈуракДејан Јурак (1)
Билјана НиколовскаБилјана Николовска (1)
Лидија АнтевскаЛидија Антевска (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
Мери БајлозоваМери Бајлозова (1)
Соња НаковскаСоња Наковска (1)
Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Жарко МилошевскиЖарко Милошевски (1)
Михајло ШахиновМихајло Шахинов (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
Виктор МихајловВиктор Михајлов (1)
Бесник ОсекуБесник Осеку (1)
Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)
Нада БрајковскаНада Брајковска (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Даниел МилошевскиДаниел Милошевски (1)