Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Дизајн и хармонија на мостови

Меѓународни
 Завршено пријавување
 
80
Датум: Среда, 22 Мај 2019 11:00

Локација: Сала за конференции во Комората

Да се ​​дизајнира и изгради мост значи да се измени постојниот пејзаж, кој се карактеризира со своја историја и консолидирана слика богата со вредности, нудејќи нови можности кои не се само функционални, туку и перцептивни и релациони. Во овие услови, мостот треба да се види во неговото хармонично позиционирање на територијата, по својата природа на објектот, преку збирот на деталите за конструкцијата.

Јазик: Англиски

Предавач: Проф. Ензо Сивиеро, Италија

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
Телефон
+389 2 322 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Стефан ХаџиевскиСтефан Хаџиевски (1)
Горан АнастасиескиГоран Анастасиески (1)
Борис ТасевскиБорис Тасевски (1)
Ненад ГајиќНенад Гајиќ (1)
Иван ТаневИван Танев (1)
Кирил СтојановскиКирил Стојановски (1)
Кирил ПерунковскиКирил Перунковски (1)
ѓорѓи Сооколовскиѓорѓи Сооколовски (1)
Елизабета СоколовскаЕлизабета Соколовска (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Елена МомировскаЕлена Момировска (1)
Марија ДоцевскаМарија Доцевска (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Андреа ТаневскиАндреа Таневски (1)
Тони АранѓеловскиТони Аранѓеловски (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Славче ЗдравевСлавче Здравев (1)
Сузана АрангеловскаСузана Арангеловска (1)
Вероника МладеноваВероника Младенова (1)
Елена СтанковаЕлена Станкова (1)
Стефан ОраческиСтефан Орачески (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
Висар ПалошиВисар Палоши (1)
Дејан КржевДејан Кржев (1)
Наталија СтојановскаНаталија Стојановска (1)
Evgenija StojkoskaEvgenija Stojkoska (1)
Силјан МихајловскиСилјан Михајловски (1)
Ивана НиколовскаИвана Николовска (1)
Златко НиколовскиЗлатко Николовски (1)
Стефан ДодевскиСтефан Додевски (1)
АНТОН ФАЈДИГААНТОН ФАЈДИГА (1)
Ламбро КарчицкиЛамбро Карчицки (1)
Мартин РадоешкиМартин Радоешки (1)
Мимоза ФајдигаМимоза Фајдига (1)
Лидија СтојановаЛидија Стојанова (1)
Оливер КолевскиОливер Колевски (1)
Соња СтефановскаСоња Стефановска (1)
Методија ТомескиМетодија Томески (1)
Филип КалчоскиФилип Калчоски (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Сашо ПетровСашо Петров (1)
Наталија Алтановска БожиновскаНаталија Алтановска Божиновска (1)
Ирина ПетковскаИрина Петковска (1)
Иван КостадиновскиИван Костадиновски (1)
Никола БогдановНикола Богданов (1)
Никола ТрајчевНикола Трајчев (1)
Пепита СтојковскаПепита Стојковска (1)
Татјана Манаилова СтојановскаТатјана Манаилова Стојановска (1)
Башким ПајазитиБашким Пајазити (1)
Горан ТрајановскиГоран Трајановски (1)
 Венцо Ваневски Венцо Ваневски (1)
Ана-Марија ВлинтоскаАна-Марија Влинтоска (1)
Александар СпировскиАлександар Спировски (1)
Виолета ЃорѓиевскаВиолета Ѓорѓиевска (1)
Бобан КоцевскиБобан Коцевски (1)
наум маневскинаум маневски (1)
Наташа АпосцѕолоскаНаташа Апосцѕолоска (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (1)
Билкјана КубуровскаБилкјана Кубуровска (1)
Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Марија Капевска ЗафировскаМарија Капевска Зафировска (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Дејан ИвановскиДејан Ивановски (1)
Vlado MicovVlado Micov (1)
Виолета ТодороваВиолета Тодорова (1)
Ема ДеркоскаЕма Деркоска (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Радица МицоваРадица Мицова (1)
Даниел ТомиќДаниел Томиќ (1)
Симона НешовскаСимона Нешовска (1)
Александар ПетровскиАлександар Петровски (1)
Трајче ЗафировТрајче Зафиров (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Билјана КузманоскаБилјана Кузманоска (1)
Виолета РистоваВиолета Ристова (1)
Драган СтамевДраган Стамев (1)