Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Меморандум за соработка

Домашни
Датум: Вторник, 14 Мај 2019 15:00

Локација: ЕВН Македонија

На 14 мај 2019 година, во 15 часот, во просториите на ЕВН Македонија ќе биде потпишан Меморандум за соработка помеѓу Комората на овластени архитекти и овластени инженери и ЕВН Електродистрибуција Скопје.