Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Конференција „Квалитетна арматура - безбедни градби“

Домашни
 Завршено пријавување
 
81
Датум: Вторник, 28 Мај 2019 10:00

Локација: Хотел DoubleTree by Hilton во Скопје

Со задоволство Ве покануваме на конференцијата „Квалитетна арматура - безбедни градби“, на која ќе бидат претставени значајни информации и трендови во областа на стандардите за квалитет и безбедност на арматурата. Конференцијата е во организација на „Дојран стил“, водечки производител на челични производи за различни намени, во соработка со Градежниот факултет - Скопје, Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија - Скопје, Институтот за стандардизација на Северна Македонија, Стопанска комора на Македонија - Здружение на градежништвото, индустријата на градежни материјали и неметалите и Комората на овластени архитекти и овластени инженери.

Во делот за повеќе информации можете да преземете агендата на конференцијата.

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
81
Телефон
02/3290-486

 

Листа на учесници

Елена СтанковаЕлена Станкова (1)
Евгенија ХристоваЕвгенија Христова (1)
Драган СтамевДраган Стамев (1)
јулијана бојаџиевајулијана бојаџиева (1)
Ивана НиколовскаИвана Николовска (1)
Стефан ДодевскиСтефан Додевски (1)
Мартин РадоешкиМартин Радоешки (1)
Марија ДојчиновскаМарија Дојчиновска (1)
али фархаали фарха (1)
Магда ЈовчевскаМагда Јовчевска (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Трајче ЗафировТрајче Зафиров (1)
Ѓорѓи СоколовскиЃорѓи Соколовски (1)
Елизабета Колиќ СоколовскаЕлизабета Колиќ Соколовска (1)
Даниел ТомиќДаниел Томиќ (1)
Борис ТасевскиБорис Тасевски (1)
Дејан ИвановскиДејан Ивановски (1)
МАРЈАН ИВАНОВМАРЈАН ИВАНОВ (1)
Вите ИлиевскиВите Илиевски (1)
Златко НиколовскиЗлатко Николовски (1)
Александар НесторовАлександар Несторов (1)
Никола ТрајчевНикола Трајчев (1)
Сузана АрангеловскаСузана Арангеловска (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)
Зоран МирчевскиЗоран Мирчевски (1)
Ива ЏагораИва Џагора (1)
Иван КостадиновскиИван Костадиновски (1)
горан трајковиќгоран трајковиќ (1)
Иван ЈаницкиИван Јаницки (1)
Слободан ЛакочевиќСлободан Лакочевиќ (1)
Сашко МанасиевСашко Манасиев (1)
Радица СолевскиРадица Солевски (1)
Наталија Алтановска БожиновскаНаталија Алтановска Божиновска (1)
Ирина ПетковскаИрина Петковска (1)
Анета КовачкаАнета Ковачка (1)
Наташа НајдовскаНаташа Најдовска (1)
Љубомир ТанчевЉубомир Танчев (1)
Bashkim AliliBashkim Alili (1)
Изет ГубериниќИзет Губериниќ (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Климент РистевскиКлимент Ристевски (1)
Славица КолевскаСлавица Колевска (1)
Адмир АбединиАдмир Абедини (1)
сашо петровсашо петров (1)
Дарко НаковДарко Наков (1)
антон фајдигаантон фајдига (1)
Мимоза ФајдигаМимоза Фајдига (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
Трајко ТрајковскиТрајко Трајковски (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
ШАБАН АЛИУШАБАН АЛИУ (1)
Бранислав ТодороскиБранислав Тодороски (1)
Горан АнастасиескиГоран Анастасиески (1)
Ненад ГајиќНенад Гајиќ (1)
Пепита СтојковскаПепита Стојковска (1)
Марјан ЛевајковскиМарјан Левајковски (1)
Раде ТрниниќРаде Трниниќ (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Беадин РамановскиБеадин Рамановски (1)
Васил МиладиновВасил Миладинов (1)
Сања НешковскаСања Нешковска (1)
Ивица ЈаневскиИвица Јаневски (1)
Александар ЖуровскиАлександар Журовски (1)
Вероника ШендоваВероника Шендова (1)
Блаже ТрајковскиБлаже Трајковски (1)
Методија ТомескиМетодија Томески (1)
Тони АпостоловскиТони Апостоловски (1)
Милена Јосифоска-МилошескаМилена Јосифоска-Милошеска (1)
Кирил СтојановскиКирил Стојановски (1)
владо савескивладо савески (1)
ЛАДИСЛАВ ПФАЈФЕРЛАДИСЛАВ ПФАЈФЕР (1)
Димитар КоцевДимитар Коцев (1)
Ангелка МихајловскаАнгелка Михајловска (1)
Живомир БориќЖивомир Бориќ (1)
Влатко КоцевскиВлатко Коцевски (1)
Персида ПандилоскаПерсида Пандилоска (1)
Атанас ТрајковскиАтанас Трајковски (1)
Благица МанасиеваБлагица Манасиева (1)
Ана-Марија ВлинтоскаАна-Марија Влинтоска (1)
Татјана Манаилова-СтојановскаТатјана Манаилова-Стојановска (1)