Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Презентација на тема: Примена на проектен менаџмент во градежништвото

Домашни
 Завршено пријавување
 
80
Датум: Четврток, 24 Октомври 2019 11:00 - 12:30

Локација: Сала за конференции на Комората

Во соработка со Здружението на проект менаџери PMI Macedonia Chapter, во просториите на Комората ќе се одржи презентација на тема примена на проекетен менаџмент во градежништвото и има за цел да ги запознае учесниците со можноста за системско водење на проекти во градежништвото.

Исто така, ќе биде ставено акцент на препознавање на разните процеси во градењето, запознавање со основните области на знаења потребни при раководење на проектите.

Покрај тоа, слушателите ќе можат да слушнат информации со кои ќе можат да направат паралела меѓу секојдневната пракса и нормираните процеси при водење на проекти.

Предавач: Горанчо Аговски (преземи кратка биографија во делот за дополнителни информации)

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
80
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Ацо ЧаловскиАцо Чаловски (1)
Александар ТасевскиАлександар Тасевски (1)
Владимир ТодороскиВладимир Тодороски (1)
Љупчо ЈордановскиЉупчо Јордановски (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Методиј ЗајкоскиМетодиј Зајкоски (1)
Стивен БакаремаСтивен Бакарема (1)
Верка ПаланковаВерка Паланкова (1)
Димитар ДимитровДимитар Димитров (1)
Симона ПетровскиСимона Петровски (1)
Златко НиколовскиЗлатко Николовски (1)
Славче ЗдравевСлавче Здравев (1)
Вероника МладеноваВероника Младенова (1)
Висар ПалошиВисар Палоши (1)
Иван ТаневИван Танев (1)
Филип КалчовскиФилип Калчовски (1)
Сашо ПетровСашо Петров (1)
Yllzan HaziriYllzan Haziri (1)
Весна ВелевскаВесна Велевска (1)
Angelka MihajlovskaAngelka Mihajlovska (1)
Пепита СтојковскаПепита Стојковска (1)
Трајче СтојановТрајче Стојанов (1)
Марија СтанковскаМарија Станковска (1)
Слаѓан СтојановскиСлаѓан Стојановски (1)
Милена Јосифоска-МилошескаМилена Јосифоска-Милошеска (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Александар ТрендафиловАлександар Трендафилов (1)
Борис ТасевскиБорис Тасевски (1)
Крсте НеделковскиКрсте Неделковски (1)
Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Марија Капевска ЗафировскаМарија Капевска Зафировска (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Стефан ОраческиСтефан Орачески (1)
Мирјана ЈанковиќМирјана Јанковиќ (1)
Горан ЈангеловГоран Јангелов (1)
АЛЕКСАНДАР СПИРОВСКИАЛЕКСАНДАР СПИРОВСКИ (1)
Дејан КржевДејан Кржев (1)
Елизабета ПанговскаЕлизабета Панговска (1)
Елена СтанковаЕлена Станкова (1)
М-р Маја Крстанова ЛотескаМ-р Маја Крстанова Лотеска (1)
Наум МаневскиНаум Маневски (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
Марија ПоповскаМарија Поповска (1)
Стојче РадескиСтојче Радески (1)
Билјана ШокларовскаБилјана Шокларовска (1)
Атанас НаумовскиАтанас Наумовски (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
Atifet muaremiAtifet muaremi (1)
Наце ГичевскиНаце Гичевски (1)
Силвана ЈанковскаСилвана Јанковска (1)
Katerina VidimceKaterina Vidimce (1)
Дејан Спиров Дејан Спиров (1)
Татјана Нацевска ЈамакоскаТатјана Нацевска Јамакоска (1)
ЛАРА ЦВЕТКОВСКАЛАРА ЦВЕТКОВСКА (1)
Ванѓел ДуновскиВанѓел Дуновски (1)
 Снежана Јаковлевска Делиуланова Снежана Јаковлевска Делиуланова (1)
Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Зорица ЃорѓиевскаЗорица Ѓорѓиевска (1)
ЕДРОВСКА АЛЕКСАНДРАЕДРОВСКА АЛЕКСАНДРА (1)
Предраг АндоновПредраг Андонов (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Лилјана ВеличковиќЛилјана Величковиќ (1)
Елена МиленковскаЕлена Миленковска (1)
Васо КорнетиВасо Корнети (1)
Ристо МалковРисто Малков (1)
Душка Софрониевска МалковаДушка Софрониевска Малкова (1)
 Билјана Главинчевска-Вранишкоска Билјана Главинчевска-Вранишкоска (1)
Андреј КлинчаровАндреј Клинчаров (1)
Љубица ЈачоваЉубица Јачова (1)
Тамара РистоваТамара Ристова (1)
Бранко ТемелковскиБранко Темелковски (1)
Ненад РаѓеновиќНенад Раѓеновиќ (1)
Никола ТранталовскиНикола Транталовски (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
Кристинка РадевскиКристинка Радевски (1)
благица андоноскаблагица андоноска (1)
Срѓан НиколовскиСрѓан Николовски (1)
hazra merxhanihazra merxhani (1)
Дејан ЈуракДејан Јурак (1)