Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

12 години Комора на овластени архитекти и овластени инженери

Домашни
Датум: Вторник, 17 Декември 2019 13:00

Локација: Хотел Александар Палас Скопје, Конгресна сала 2

Комората на овластени архитекти и овластени инженери оваа година одбележува 12 години од своето постоење.

Свеченото одбележување ќе се одржи во Хотел Александар Палас Скопје, Конгресна сала 2 на 17 декември (вторник) 2019 година во 13 часот.

Ни претставува особена чест и задоволство да Ве каниме да присуствувате на прославата.

 

Ве молиме да го потврдите Вашето присуство на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Претседател на Комората,
Проф. д-р Миле Димитровски

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.