Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Гостување на Претседателот на Комората, проф. д-р Миле Димитровски во утринската програма на МРТ

Домашни
Датум: Понеделник, 16 Декември 2019 08:40

Локација: 1 канал на МРТ

Во 8.40 часот, на првиот канал на МРТ, Претседателот на Комората проф. д-р Миле Димитровски ќе гостува во утринската програма по повод 12 годишнина од основањето на Комората на овластени архитекти и овластени инженери.