Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Годишно собрание на ЗМКГБ во 2019 година

Домашни
Датум: Петок, 20 Декември 2019 11:00 - 15:00

Локација: Сала за конференции во Комората ОАИ

Во организација на Здружението Македонски Комитет за Големи Брани (ЗМКГБ), на 20.12.2019 година (петок), во Скопје, ќе се одржи Годишно собрание на ЗМКГБ.

Според планирата програма Собранието ќе започне во 11:00, а ќе заврши околу 15:00 часот.

Покрај административниот дел, во рамките на годишното собрание ќе се одржи и семинар на тема „Потреба од измени и дополнувања на Законот за градење со цел да се унапреди законската регулатива во градежништвото“.

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.