Настани и конференции

GREDIT 2018 - International conference

Домашни
Датум: Четврток, 22 Март 2018 00:00 - Недела, 25 Март 2018 00:00

Локација: Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус

Комората на овластени и архитекти и овластени иженери на Република Македонија е ко-организатор на  меѓународната инженерска конфeреренција GREDIT 2018, која ќе се одржи на кампусот на техничките факултети при Универзитетот Свети Кирил и Методиј, Скопје од 22-25 март 2018 година.

Рокот за поднесување на абстракти за трудови е 30 Јануари 2018 година. Селектираните трудови ќе се објават во реномирани светски журнали (Thomson Scientific и останати).

Абстрактите и сите дополнителни прашања треба да се поднесуваат на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Повеќе инфо на: http://benainfo.net/gredit

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СЛЕДНИ НАСТАНИ

24
Фев
Сала за состаноци во Комора на ОАИ
-
Скопје
Датум: 24 Февруари 2018, 11:00

26
Фев
Хотел Александар Палас
Датум: 26 Февруари 2018, 10:30

06
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 06 Март 2018, 11:00

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

23
Фев
Технички факултет Битола
-
Битола
Датум: 23 Февруари 2018, 13:00

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

Број на посетители

Денес48
Овој месец12722
Вкупно од 1.9.2017120749