Настани и конференции

Покана на обука за ЕУ фондови и менаџмент во инженерство во Битола

Домашни
 Завршено пријавување
 
70
Датум: Петок, 23 Февруари 2018 13:00 - 15:00

Локација: Технички факултет Битола  |  Град: Битола, Македонија

Комората, во согласност со потпишаниот моморандум за соработка со институтот ИЕГЕ, организира обука за инженери кои имаат амбиција за раководни и менаџерски одговорности.

Обуката се состои од два дела, и тоа

  1. Менаџирање со Европски фондови
  2. Менаџмент во инженерството

Повеќе информации околу тоа што ќе опфатат обуките можете да погледенете во ОПИС НА ОБУКИ.pdf

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
70
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса
Македонија

 

Мапа


 

Листа на учесници

Илија ОгненоскиИлија Огненоски (1)
Дејан ЈуракДејан Јурак (1)
Јулијана СтојкоскаЈулијана Стојкоска (1)
Марија РистескаМарија Ристеска (1)
Жарко ИлиескиЖарко Илиески (1)
Даниела ИлиескаДаниела Илиеска (1)
Пецо ГроздановскиПецо Гроздановски (1)
Гордана БлашкоскаГордана Блашкоска (1)
ИВАН ВЕЛЕВСКИИВАН ВЕЛЕВСКИ (1)
Даниела СтефановскиДаниела Стефановски (1)
Александар ЖуровскиАлександар Журовски (1)
Маријана СтефановскиМаријана Стефановски (1)
Мирољуб ЧорбиќМирољуб Чорбиќ (1)
Анастасија ТрајковскаАнастасија Трајковска (1)
Благојче ЦветковскиБлагојче Цветковски (1)
Никола СпиркоскиНикола Спиркоски (1)
Александра АнгелковскаАлександра Ангелковска (1)
Анастасија ТрајковскаАнастасија Трајковска (1)
Борче ГалевскиБорче Галевски (1)
Жарко МилошевскиЖарко Милошевски (1)
Томе КукановскиТоме Кукановски (1)
Миленко ПанаринМиленко Панарин (1)
Зоран ГеоргиевскиЗоран Георгиевски (1)
Владимир ЈовевскиВладимир Јовевски (1)
Филип ЈовескиФилип Јовески (1)
Благоја РистевскиБлагоја Ристевски (1)
Офелија ДимовскаОфелија Димовска (1)
Владимир СтојаноскиВладимир Стојаноски (1)
Миле КрстескиМиле Крстески (1)
Ангела КрстескаАнгела Крстеска (1)
Цане ШокларовскиЦане Шокларовски (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
М-р Маја Крстанова ЛотескаМ-р Маја Крстанова Лотеска (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
Атанас ТрајковскиАтанас Трајковски (1)
Васко ПетровскиВаско Петровски (1)
Пецо ШурбевскиПецо Шурбевски (1)
Илија  ЌимовИлија Ќимов (1)
Викторија БончаноскаВикторија Бончаноска (1)
Марија Маленковска ТодороваМарија Маленковска Тодорова (1)
Зоран ЈуракЗоран Јурак (1)
Благој ВржовскиБлагој Вржовски (1)
Aлојз ФранцAлојз Франц (1)
Јован ДојчиновскиЈован Дојчиновски (1)
Илија КондинскиИлија Кондински (1)
Христовски БобиХристовски Боби (1)
Павле КондинскиПавле Кондински (1)
СНЕЖАНА НАСТЕВСКАСНЕЖАНА НАСТЕВСКА (1)
Емил БундевскиЕмил Бундевски (1)
Никола ЖуровскиНикола Журовски (1)
Драги КоларовскиДраги Коларовски (1)
Крсте НеделковскиКрсте Неделковски (1)
Зора СимјановскаЗора Симјановска (1)
Златко НиколовскиЗлатко Николовски (1)
Борче ПашоскиБорче Пашоски (1)
Блаже ТрајковскиБлаже Трајковски (1)
Коста СтефановКоста Стефанов (1)
Илија АцескиИлија Ацески (1)
Билјана Пенџеркова-ЃорѓиевскаБилјана Пенџеркова-Ѓорѓиевска (1)
ОливераТодоровскаОливераТодоровска (1)
Менде ВасилевскиМенде Василевски (1)
Гоце ТалевскиГоце Талевски (1)
 Горан Домазетоски Горан Домазетоски (1)
ДИМИТАР ИВАНОВСКИДИМИТАР ИВАНОВСКИ (1)
Панде ЦветковскиПанде Цветковски (1)
Љупчо ЧачовскиЉупчо Чачовски (1)
Александар ЃорѓиевАлександар Ѓорѓиев (1)
Наум СимјановскаНаум Симјановска (1)
Павлинка Јанческа Павлинка Јанческа (1)
Нина ТрендафиловаНина Трендафилова (1)

СЛЕДНИ НАСТАНИ

24
Фев
Сала за состаноци во Комора на ОАИ
-
Скопје
Датум: 24 Февруари 2018, 11:00

26
Фев
Хотел Александар Палас
Датум: 26 Февруари 2018, 10:30

06
Мар
Сала за состаноци при Комората на ОАИ
Датум: 06 Март 2018, 11:00

22
Мар
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Технички кампус
Датум: 22 Март 2018, 00:00

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

23
Фев
Технички факултет Битола
-
Битола
Датум: 23 Февруари 2018, 13:00

22
Дек
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 22 Декември 2017, 12:00

Број на посетители

Денес47
Овој месец12721
Вкупно од 1.9.2017120748