Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

РЕДОВНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА КОМОРАТА

Домашни
Датум: Сабота, 24 Февруари 2018 11:00 - 16:00

Локација: Сала за состаноци во Комора на ОАИ  |  Град: Скопје, Македонија

 

Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса
Комора на овластени архитекти и овластени инженери
Скопје, Македонија

 

Мапа