Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

GREDIT настан - Промоција на книгата Градови за луѓе од Јан Гел

Домашни
Датум: Сабота, 24 Март 2018 10:45 - 11:15

Локација: Технолошко-металуршки факултет, Скопје

Промоцијата на книгата ќе се одржи во рамките на конференцијата ГРЕДИТ 2018, на 24 март со почеток од 10:45 до 11:15 во сесијата:

  • Green smart cities/societies – green architecture, landscape design and transport

Промотор на книгата: Даница Павловска - Циги, Дивна Пенчиќ, Комора на ОАИ

Обраќања:

  1. Проф. д-р Миле Димитровски, Претседател на Комората на овластени архитекти и овластени инженери на РМ (ко-издавач)
  2. Горјан Лазаревски, Директор на издавачката куќа МАГОР (ко-издавач)

gradit jan gel2

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.