Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Предавање: Современи правци во проектирањето на плафонски системи

Домашни
 Завршено пријавување
 
73
Датум: Четврток, 20 Септември 2018 10:45

Локација: Сала за конференции во Комората

1. Современ пристап на проектирањето и изградбата

 • Зголемување на комфорот на корисниците
 • Елиминација на штетни влијанија и честици
 • Заштеда на енергија
 • Заштита на животната средина

2. Приказ на плафонски системи

 • Објекти од здравство (операциони сали, интензивна нега, болнички соби...)
 • Објекти од образование (училници, коридори, амфитеатри...)
 • Канцелариски простори
 • Трговски центри (коридори, лоби, ресторани, кино сали, локали...)
 • Хотели (коридори, лоби, ресторани, фитнес центри, технички простории...)
 • Објекти од транспорт (аеродроми, автобуски станици, железнички станици...)

3. Подршка во проектирањето

 • Изработка на концепти
 • CAD цртежи
 • BIM објекти
 • Изработка на детали
 • Проект за акустика
 • Предмер пресметка и буџет
 • Техничка подршка во сите фази во изградбата (проектирање, изведба и надзор)

4. Примери од пракса (case study)

  

Предавачи:

 1. Петар Тимотијевиќ, Armstrong ceilings – Македонија, Србија, Црна Гора
 2. Кирил Димески, м-р.инж.арх. - Македонија
 3. Ален Цветковски, м-р.инж.арх. - Македонија

 

Слободни места
7
Број на места
80
Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Силвана ВановскаСилвана Вановска (1)
Калина ДенковскаКалина Денковска (1)
Svetlana StojanovskaSvetlana Stojanovska (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Маријана ЦветковскаМаријана Цветковска (1)
Katerina VidimceKaterina Vidimce (1)
Марија Капевска ЗафировскаМарија Капевска Зафировска (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (1)
Веселинка ГечеваВеселинка Гечева (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (1)
Љупче ЕвтимовЉупче Евтимов (1)
Јованка ТрајковиќЈованка Трајковиќ (1)
Максим ТрајковскиМаксим Трајковски (1)
Елена МомировскаЕлена Момировска (1)
Тонка АндоноваТонка Андонова (1)
Елена ЗлатескаЕлена Златеска (1)
Дана ЈовановскаДана Јовановска (1)
Виктор МихајловВиктор Михајлов (1)
Марина МичиќМарина Мичиќ (1)
Владимир ЃорѓиоскиВладимир Ѓорѓиоски (1)
Ана ЃорѓиевскаАна Ѓорѓиевска (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Билјана Стојменовска ДамјановскаБилјана Стојменовска Дамјановска (1)
Аднан СараќиниАднан Сараќини (1)
Емил ПејоскиЕмил Пејоски (1)
Мери БајлозоваМери Бајлозова (1)
Дејан ЈуракДејан Јурак (1)
Осман СулејманиОсман Сулејмани (1)
Гордана ФилевскаГордана Филевска (1)
Ана СекуловскаАна Секуловска (1)
Винко ЈованчовВинко Јованчов (1)
СежанаНиколоваСежанаНиколова (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Никола ТранталовскиНикола Транталовски (1)
Христина МерункаХристина Мерунка (1)
Викторија Будимовска СкаричеваВикторија Будимовска Скаричева (1)
Цветанка КотевскаЦветанка Котевска (1)
Катерина ПетрушевскаКатерина Петрушевска (1)
Ванчо ЃеоргиевскиВанчо Ѓеоргиевски (1)
Даниела СтојановскаДаниела Стојановска (1)
Иван ПетровскиИван Петровски (1)
Никола СпиркоскиНикола Спиркоски (1)
Бранко НешкоскиБранко Нешкоски (1)
Мартина Тенекеџиева ПопчеваМартина Тенекеџиева Попчева (1)
Маја ПетковскаМаја Петковска (1)
Нона ЃорѓиоскаНона Ѓорѓиоска (1)
Иван НиколовскиИван Николовски (1)
ladislav pfajferladislav pfajfer (1)
Сашо КузмановскиСашо Кузмановски (1)
Милена ГлигоровскаМилена Глигоровска (1)
Атанас НаумовскиАтанас Наумовски (1)
Златко ЛазаровскиЗлатко Лазаровски (1)
Галабинка ХристовскаГалабинка Христовска (1)
Горан ТрајковиќГоран Трајковиќ (1)
Светомир РусескиСветомир Русески (1)
Кирил ДимескиКирил Димески (1)
Dushica DimovskaDushica Dimovska (1)
Катерина РамадановаКатерина Рамаданова (1)
Ристо МалковРисто Малков (1)
САШО САРАКИНОВСАШО САРАКИНОВ (1)
Биљана СтамболискаБиљана Стамболиска (1)
Елена Симјаноска ТрпескаЕлена Симјаноска Трпеска (1)
Весна НеделковскаВесна Неделковска (1)
Јанкуловска ЈасминкаЈанкуловска Јасминка (1)
Ана ИвановскаАна Ивановска (1)
Верче АнгеловаВерче Ангелова (1)
Марија БлажескаМарија Блажеска (1)
Душко МиленковиќДушко Миленковиќ (1)
Соња КасапоскаСоња Касапоска (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Милена Јосифоска-МилошескаМилена Јосифоска-Милошеска (1)
Тони АпостоловскиТони Апостоловски (1)