Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Трибина на тема: 80 години на Инженерството за брани во Р Македонија

Домашни
Датум: Петок, 19 Октомври 2018 10:00 - 17:00

Локација: Сала за конференции во Комората

Во организација на Здружението Македонски Комитет за Големи Брани (ЗМКГБ), на 19.10.2018 година (Петок), во Скопје, ќе се одржи Трибина на тема: 80 години на Инженерството за брани во Р Македонија.

Детали за трибината можете да преземете во делот за повеќе информации.

 

E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.