Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Презентација - Пренапонска заштита во нисконапонските мрежи и заштита на фотоволтаични системи – Green Protect

Домашни
 Завршено пријавување
 
85
Датум: Среда, 03 Октомври 2018 12:00

Локација: Сала за конференции во Комората

На 3 октомври 2018 година, во салата за конференции на Комората ОАИ стручен тим од ETI Elektroelement - Излаке, Словенија, ќе одржи презентација на тема: „Пренапонска заштита во нисконапонските мрежи и заштита на фотоволтаични системи – Green Protect“.

Предавањата имаат за цел унапредување на стручните познавања за пренапонска заштита во нисконапонските системи, како и соодветната заштита на фотоволтаичните системи. Пренесување на информации за Eвропските стандарди и прописи за заштита со кои овие системи се усогласени. Запознавање со новите и подобрени технички карактеристики на опремата за заштита на електричните инсталации и примена во проектирањето и имплементацијата.

Семинарот ќе опфати 3 модули и тоа:

  • Пренапонска заштита во нисконапонските мрежи
  • Заштита на фотоволтаични системи
  • Примери од досегашната пракса во Европа

Предавач: м-р Франц Јенко, дипл. ел. инж., ETI Elektroelement, Словенија

Дата и час: 03 октомври 2018, во 12:00 часот

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
85
Телефон
+389 2 3222356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Мирјана ЃурчиновскаМирјана Ѓурчиновска (1)
Кристијан АиновскиКристијан Аиновски (1)
Драги МечкаровДраги Мечкаров (1)
Владимир ЈаневскиВладимир Јаневски (1)
Ана МешкоАна Мешко (1)
Сашко КарадаковСашко Карадаков (1)
Мичо ДушковМичо Душков (1)
Фросина Сејзова ВелковаФросина Сејзова Велкова (1)
Анета Мицеска ЦветковскаАнета Мицеска Цветковска (1)
Мирон МиронскиМирон Миронски (1)
Миле ДабескиМиле Дабески (1)
Александар АнѓушевАлександар Анѓушев (1)
Небојша ЗдравковиќНебојша Здравковиќ (1)
Бојан ИлиевБојан Илиев (1)
Миле КрстескиМиле Крстески (1)
Владе ГроздановскиВладе Гроздановски (1)
Ангела КрстескаАнгела Крстеска (1)
Александар ДудескиАлександар Дудески (1)
Славчо ВасилевскиСлавчо Василевски (1)
Елеонора БеќаровскаЕлеонора Беќаровска (1)
Томислав ПетковскиТомислав Петковски (1)
САШО ГЕНЧЕВСАШО ГЕНЧЕВ (1)
Весна АндовскаВесна Андовска (1)
Чедомир АндовскиЧедомир Андовски (1)
Данчо СмилевскиДанчо Смилевски (1)
Ратко СтанојковскиРатко Станојковски (1)
Трајче БабановскиТрајче Бабановски (1)
Дарко ТрајаноскиДарко Трајаноски (1)
Раде СтоилковскиРаде Стоилковски (1)
Горан ВеличковскиГоран Величковски (1)
Звонко МладеновскиЗвонко Младеновски (1)
Васко СтевоскиВаско Стевоски (1)
Имер ЗенкуИмер Зенку (1)
Сашо ПацевскиСашо Пацевски (1)
Александар ПетрушевскиАлександар Петрушевски (1)
BASHKIM OSMANIBASHKIM OSMANI (1)
Марјан ДавчевскиМарјан Давчевски (1)
Христинка МатоскаХристинка Матоска (1)
Сузана КостовскаСузана Костовска (1)
Владимир СтојаноскиВладимир Стојаноски (1)
Владимир ЃорѓиоскиВладимир Ѓорѓиоски (1)
Мицко ЧадиноскиМицко Чадиноски (1)
Ружица Милошеска БрчиоскаРужица Милошеска Брчиоска (1)
Петар ШимиќПетар Шимиќ (1)
Константин ШимиќКонстантин Шимиќ (1)
Зоран РистовЗоран Ристов (1)
Драган МанојловиќДраган Манојловиќ (1)
Ристо ЗлатковРисто Златков (1)
Артан АбазиАртан Абази (1)
Драгица Устапетрова-АтанасоваДрагица Устапетрова-Атанасова (1)
Слободан ТомиќСлободан Томиќ (1)
Зоран АнгеловскиЗоран Ангеловски (1)
Марјан ЦветаноскиМарјан Цветаноски (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Aлександар НенчевAлександар Ненчев (1)
Газменд ФетахиГазменд Фетахи (1)
Стевка ОвезоскаСтевка Овезоска (1)
Љупчо ЈордановскиЉупчо Јордановски (1)
Теодосие БужаревскиТеодосие Бужаревски (1)
Марија Матоска Поп-ТрпеваМарија Матоска Поп-Трпева (1)
Илија БалкановскиИлија Балкановски (1)
АНГЕЛ ЦУКЛЕВАНГЕЛ ЦУКЛЕВ (1)
Зеди ДехариЗеди Дехари (1)
Зоран ЛазовскиЗоран Лазовски (1)
Јовица ДесковскиЈовица Десковски (1)
Властимир АмповВластимир Ампов (1)
Игор МаркоскиИгор Маркоски (1)
Јаковче ЃоргоноскЈаковче Ѓоргоноск (1)
Александар ТодоровскиАлександар Тодоровски (1)
Јасмина АрсоваЈасмина Арсова (1)
Дејан СтојмировДејан Стојмиров (1)
Александар ЛасковАлександар Ласков (1)
Нона ЃорѓиоскаНона Ѓорѓиоска (1)
Игор АтанасовИгор Атанасов (1)
Зорица ЈордановаЗорица Јорданова (1)
Сандре ЦизалоскиСандре Цизалоски (1)
Божидар ПетровскиБожидар Петровски (1)
Борчо КостовБорчо Костов (1)
Влатко АтанасовВлатко Атанасов (1)
Александар ДончевскиАлександар Дончевски (1)
Горан МојсоскиГоран Мојсоски (1)
Мартин МилошевскиМартин Милошевски (1)
Стефан РусевскиСтефан Русевски (1)
Idriz FeratiIdriz Ferati (1)