Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Cert Logo DAS 9001 web

 

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ БР. 40

ПРЕСИНГ број 40 се издаде заедно со списанието ПОРТА3. Од наредниот број продолжуваме со стандардната самостојна издавачка политика.

Преземи го бројот

Меѓународна конференција „Енергетика 2018“

Домашни
Датум: Четврток, 04 Октомври 2018 08:00 - Сабота, 06 Октомври 2018 12:00

Локација: Охрид

Од 4 до 6 октомври 2018 година во Охрид ќе се одржи Меѓународната конференција „Енергетика 2018“.
Главни цели на конференцијата се да обезбеди размена на знаење, информации, постигнувања и искуства помеѓу експертите од областа на енергетиката од стопанството, приватните компании, истражувачките центри, универзитетите и други заинтересирани страни од Р.Македонија и странство.
Според темите, енергетската заедница ќе ги презентира и дискутира предизвиците со кои се соочуваат енергетските компании, инвеститорите и корисниците во современата пазарно-ориентирана околина.
Исто така, на конференцијата ќе се идентификуваат механизми за надминување на проблемите во енергетскиот сектор и ќе се охрабри меѓусебната соработката на учесниците.

Детали за конференцијата можете да преземете во делот за повеќе информации.

 

Телефон
+389 2 2 401 733
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Веб