Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Предавање од областа на Градежништвото/Земјотресното Инженерство

Меѓународни
Датум: Понеделник, 29 Октомври 2018 11:00

Локација: Плав амфитеатар во ИБУ

Интернационалниот Балкански Универзитет (ИБУ) од Скопје, продолжува со серијата на предавања на реномирани професори познати во светот во областа на Градежништвото/Земјотресното Инженерство. По предавањата кои ги одржа Проф. М. Калви од Италија, на 29 Октомври, гостин на ИБУ ќе биде, познатиот меѓународен експерт за високи згради, Проф. А.Вада од Јапонија.

Професор Вада ќе одржи предавање под наслов:
„RECENT EARTHQUAKES AND NEW CONCEPTS FOR EARTHQUAKE-RESISTANT DESIGN“

Кусата биографија на Проф. А.Вада може да ја преземете подолу во делот за информации.

 

Телефон
02/2600-004
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.