Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Предавање на тема: Имплементација на фасадните новитети Schüco во современите градби

Домашни
 Завршено пријавување
 
41
Датум: Понеделник, 10 Декември 2018 14:00

Локација: Технички факултет, Битола

На 10 декември 2018 година (понеделник), во 14.00 часот во просторијата 205 на Техничкиот факултет во Битола ќе се одржи предавање на тема „Имплементација на фасадните новитети Schüco во современите градби“ во организација на компанијата Alukönigstahl.

Предавачи ќе бидат:

  • Ивана Цимешиќ – архитектонски консултант и
  • Бранко Димовски – менаџер за продажби.

 

Слободни места
19
Број на места
60
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Благојче ЦветковскиБлагојче Цветковски (1)
Реџоски МирсафРеџоски Мирсаф (1)
Христијан АтанасовскиХристијан Атанасовски (1)
Тања ФранцТања Франц (1)
Сузана ЦветаноскаСузана Цветаноска (1)
Дејан ЈуракДејан Јурак (1)
Гордана ФилевскаГордана Филевска (1)
Билјана МитевскаБилјана Митевска (1)
Снежана Бутлевска ВасилевскаСнежана Бутлевска Василевска (1)
БОРЧЕ ГАЛЕВСКИБОРЧЕ ГАЛЕВСКИ (1)
Виолета ЈуговскаВиолета Југовска (1)
Борис СтерјовБорис Стерјов (1)
Никола КузмановскиНикола Кузмановски (1)
Константин АНАСТАСОВКонстантин АНАСТАСОВ (1)
Викторија БончаноскаВикторија Бончаноска (1)
Даниела СтефановскиДаниела Стефановски (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
М-р Маја Крстанова ЛотескаМ-р Маја Крстанова Лотеска (1)
Boris TanevskiBoris Tanevski (1)
Стојче РадескиСтојче Радески (1)
Благоја РистевскиБлагоја Ристевски (1)
Марина СаздановаМарина Сазданова (1)
Борче ДобрескиБорче Добрески (1)
Ѓорѓи БелевскиЃорѓи Белевски (1)
Тони АпостоловскиТони Апостоловски (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
Пепита СтојковскаПепита Стојковска (1)
Илија АцескиИлија Ацески (1)
Блаже ТрајковскиБлаже Трајковски (1)
Марија РистескаМарија Ристеска (1)
Зоран ТалевскиЗоран Талевски (1)
Петровски ВаскоПетровски Васко (1)
Зоран ГеоргиевскиЗоран Георгиевски (1)
Кристијан ТерзиоскиКристијан Терзиоски (1)
Пецо ШурбевскиПецо Шурбевски (1)
Благој ВржовскиБлагој Вржовски (1)
ОливераТодоровскаОливераТодоровска (1)
Одисеј ЈовановскиОдисеј Јовановски (1)
Eлена СтојчеваEлена Стојчева (1)
Ана ПетровскаАна Петровска (1)
Ивана МуловскаИвана Муловска (1)