Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

SHARE Skopje 2019, Меѓународен Форум за архитектура и инженерство

Домашни
Датум: Вторник, 19 Февруари 2019 08:00

Локација: Филхармонија Скопје

Почитувани членови,

Комората на овластени архитекти и овластени инженери и културната асоцијација PRO Еvent имаат чест да Ве поканат да учествувате на SHARE Skopje 2019, Меѓународен Форум за архитектура и инженерство кој ќе се одржи во Филхармонија Скопје. На форумот ќе се соберат преку 250 архитекти, урбанисти, проектанти, проектанти на осветлување, инженери, менаџери на недвижнини, претставници од јавни институции, студенти со иновативни решенија во областа на градежништвото и други професионалци поврзани со архитектурата.

Подолу можете да ја преземете поканата (на англиски јазик)

 

Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.