Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Индустриски горилници со ниски емисии и хибридни индустриски топлински пумпи за греење и ладење од OILON

Домашни
 Завршено пријавување
 
50
Датум: Понеделник, 18 Февруари 2019 13:00

Локација: Сала за конференции во Комората

OILON е финска семејна компанија за енергетски и еколошки технологии, основана во 1961 година. Тие, меѓу другото, произведуваат и продаваат горилници и системи за согорување на течни и гасни горива, индустриски топлински пумпи и постројки за ладење, топлински пумпа за греење куќи.

Нивните производи се користат, во електрани, за согорување на отпад, бродски котли, централи за греење, за греење или ладење на големи објекти, како и за греење на приватни куќи.

Се грижат за животната средина и многу вложуваат во истражување и развој на продуктите. Главните области на нивното истражување и развој се подобрување на енергетската ефикасност, намалување на емисиите и развој на нови решенија со користење на обновливи извори на енергија.

Имаат производствени капацитети во Финска, Русија, САД и Кина. Покрај тоа, имаат канцеларии за продажба во Русија, Бразил и САД, како и препродавачи низ целиот свет.

Во Комората  на овластени архитекти и овластени инженери на Републија Македонија, компанијата ќе одржи презентација со главен фокус на темите:

  • Индустриски горилници со ниски емисии и
  • Хибридни индустриски топлински пумпи за греење и ладење

 

Видео за компанијата и производите

Веб страна на компанијата

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
50
Телефон
+389 2 3222 356
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Нада БрајковскаНада Брајковска (1)
Зоран ЈанчевскиЗоран Јанчевски (1)
Гоце ЈовановскиГоце Јовановски (1)
Кирил ЏиџишевКирил Џиџишев (1)
Горан СтанковГоран Станков (1)
Јордан ЈордановскиЈордан Јордановски (1)
Љупчо ЧачовскиЉупчо Чачовски (1)
Драган НиколовскиДраган Николовски (1)
Ангел МитевскиАнгел Митевски (1)
Димитар НиколовДимитар Николов (1)
Павле  ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Лилјана БитраковскаЛилјана Битраковска (1)
Анета Мицеска ЦветковскаАнета Мицеска Цветковска (1)
Мирон МиронскиМирон Миронски (1)
Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)
Игор СпировИгор Спиров (1)
Петар БендевскиПетар Бендевски (1)
Душко ПециоскиДушко Пециоски (1)
Љупчо СтефановскиЉупчо Стефановски (1)
Драган МарковскиДраган Марковски (1)
Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Филип ГитовФилип Гитов (1)
Кирил ТолевскиКирил Толевски (1)
Драгица Устапетрова-АтанасоваДрагица Устапетрова-Атанасова (1)
Андреј АпостолскиАндреј Апостолски (1)
Дарко СтојневДарко Стојнев (1)
Арбен ВелиуАрбен Велиу (1)
Ина Поп-ДучеваИна Поп-Дучева (1)
Драган ЃорѓевиќДраган Ѓорѓевиќ (1)
Јован ЈаноскиЈован Јаноски (1)
Јорданка СтоименоваЈорданка Стоименова (1)
Виолета РистоваВиолета Ристова (1)
Ванѓел ДуновскиВанѓел Дуновски (1)
Зоран АнгеловскиЗоран Ангеловски (1)
Јане СтанкоскиЈане Станкоски (1)
Даниел МилошевскиДаниел Милошевски (1)
Маријан ГацевскиМаријан Гацевски (1)
Власто СтоименовскиВласто Стоименовски (1)
Јордан ГеоргиевЈордан Георгиев (1)
Билјана МладеноваБилјана Младенова (1)
Дејан СоколовскиДејан Соколовски (1)
Ангела КрстескаАнгела Крстеска (1)
Миле КрстескиМиле Крстески (1)
Раде СтоилковскиРаде Стоилковски (1)
Марјан ЦветаноскиМарјан Цветаноски (1)
Ратко СтанојковскиРатко Станојковски (1)
Трајче БабановскиТрајче Бабановски (1)
Витко МатескиВитко Матески (1)
НЕНАД КРАЛЕВСКИНЕНАД КРАЛЕВСКИ (1)
Бобан СтојановскиБобан Стојановски (1)