×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Информација за Меѓународен архитектонски фестивал - Денови на Орис 21

Pin It

oris21

 

Ве информираме дека Фестивалот Денови на Орис 21 ќе се одржи ВО ЖИВО на 20 и 21 ноември 2021 година во концертната сала Ватрослав Лисински во Загреб.

Денови на Орис е меѓународен архитектонски фестивал организиран од Куќата на архитектурата Орис од Хрватска, а се одржува од 2001 година.

Програмата ќе започне на 20 ноември во 11 часот. Паралелно со настанот во живо, Деновите на Орис ќе бидат достапни на ONLINE платформата, каде што сите предавања и настани во салата Лисински ќе се пренесуваат во живо (освен предавањето на архитектот Олгијати) и ќе бидат достапни за повторно разгледување.

Онлајн платформата ќе започне со емитување на 20 ноември во 10 часот, а нејзината содржина ќе биде достапна во следните 72 часа: до вторник, 23 ноември, во 22 часот.

Повеќе информации за ОРИС 21

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Број на посетители

Денес547
Овој месец1429
Вкупно од 1.9.2017712579

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации

Cert Logo DAS UKAS 9001 web