Cert Logo DAS 9001 web

 

Втора конференција од областа на проектниот менаџмент

Category
Домашни
Date
27 Nov 2019
Venue
Сала за конференции во Комора ОАИ
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПМИ Македонија, локален огранок на Project Management Institute од USA ја организира втората по ред конференција од областа на проектниот менаџмент. Темата на годинешната конференција е "The Key to Project Success - Customer Happiness and How you Measure It"

На самата конференција излагање ќе имаат еминентни специјалисти од оваа област. Ова ќе биде одлична можност за учење на нови вештини и потврдени пракси од нивното досегашно искуство.

 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

UPCOMING EVENTS

No upcoming event!

PAST EVENTS

29
Apr
Сала за конференции на Комора ОАИ
Date: 29 April 2020

24
Mar
Сала за конференции во Комора ОАИ
Date: 24 March 2020, 11:30

Visitors

Today133
This month494
Total455278

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации