Cert Logo DAS 9001 web

 

Гостување на Претседателот на Комората, проф. д-р Миле Димитровски во утринската програма на МРТ

Category
Домашни
Date
16 Dec 2019 08:40
Venue
1 канал на МРТ

Во 8.40 часот, на првиот канал на МРТ, Претседателот на Комората проф. д-р Миле Димитровски ќе гостува во утринската програма по повод 12 годишнина од основањето на Комората на овластени архитекти и овластени инженери.

 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

UPCOMING EVENTS

No upcoming event!

PAST EVENTS

29
Apr
Сала за конференции на Комора ОАИ
Date: 29 April 2020

24
Mar
Сала за конференции во Комора ОАИ
Date: 24 March 2020, 11:30

Visitors

Today133
This month494
Total455278

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации