Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Message

EU e-Privacy Directive

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View Privacy Policy

You have declined cookies. This decision can be reversed.

Онлајн-конференција на тема „Обновливи извори на енергија и Енергетска ефикасност во згради во С. Македонија и Косово”

Македонско-Германското стопанско здружение организира онлајн-конференција на тема „Обновливи извори на енергија и Енергетска ефикасност во згради во С. Македонија и Косово” која ќе се одржи на 23 ноември 2021 година со почеток во 10:00 часот.

Оваа конференција е наменета за претставници на македонските компании, институции и консултанти, со цел запознавање на учесниците со германските решенија на полето на енергетската ефикасност во згради и обновливите извори на енергија. Дополнително за заинтересираните македонски компании ќе се организираат B2B-средби со германските фирми-учесници на конференцијата.

Ова виртуелно “патување” е организирано од страна на консултантската куќа „energiewaechter GmbH“ од Германија, во соработка со Делегацијата на германското стопанство во С. Македонија, а под покровителство на Сојузното Министерство за економија и енергетика на СР Германија.

Учеството на оваа конференција е бесплатно.

Повеќе информации за конференцијата и формулар за регистрација

 
 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

UPCOMING EVENTS

No upcoming event!

Visitors

Today219
This month15628
Total783486

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации