Континуирана професионална едукација

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Бесплатен вебинар на тема: „Управување со проектна документација во Cloud“

Едукација
Датум: 20 Апр 2022 11:00

Локација: On-Line

Smart Solutions во соработка со TeamCAD од Белград организираат бесплатен вебинар!

Како се управува со проектната документација во Cloud?

Запознајте се со решението на Autodesk за заедничка проектна средина наменето за корисници од областа на градежништвото - Autodesk Construction Cloud, со акцент на една од неговите услуги - Autodesk Docs.

Бројот на места е ограничен! Пријавете се на следниот линк:
https://teamcad.us12.list-manage.com/subscribe?u=e87a942e1af464b4d9b5a50ea&id=3c34a6ea9d&fbclid=IwAR35BtBSMwssa9cDpRgXKykB17jve6FhNUEIkNKIfzxxCPUfjHhzOVJ6ETo

Facebook страница на Smart Solutions