Стручно предавање од Freyssinet (Фресине) – Франција и Градежен факултет Скопје

Едукација
 Завршено пријавување
 
35
Датум: 01 Јун 2022 - 02 Јун 2022

Локација: Сала на Комора ОАИ

Комората на овластени архитекти и овластени инженери и Градежниот Факултет, при УКИМ, Скопје, организираат две стручни блок предавања (со една заедничка електронска пријава) со следните теми:

 

1. Стручно предавање на тема „Обезбедување на квалитет и трајност на преднапрегнатите конструкции со примена на EN стандарди“

Предавач: 

  • Жилиен ЕРДОГАН, Директор за Средна и Источна Европа и Среден Исток, Freyssinet (Фресине) – Франција

Место: Сала на Комората на овластени архитекти и овластени инженери
Датум: 01.06.2022 (среда)
Време: 12:00 до 15:00 часот

 

2. Стручно предавање на тема „Мостови со коси затеги – избор и правила за проектирање, изведба, инспекција и одржување“

Предавачи:

  • Жилиен ЕРДОГАН, Директор за Средна и Источна Европа и Среден Исток, Freyssinet (Фресине) – Франција
  • Професор Горан Марковски, Градежен Факултет – Скопје

Место: Сала на Комората на овластени архитекти и овластени инженери
Датум: 02.06.2022 (четврток)
Време: 12:00 до 15:00 часот

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
35
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Методија ТомескиМетодија Томески (1)
Ивана НиколовскаИвана Николовска (1)
Наташа НајдовскаНаташа Најдовска (1)
Елена Станкова Елена Станкова (1)
Марјан АрсовскиМарјан Арсовски (1)
Светомир РусескиСветомир Русески (1)
Тони АранѓеловскиТони Аранѓеловски (1)
Висар ПалошиВисар Палоши (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Татјана ЌосескаТатјана Ќосеска (1)
Маја Крстанова ЛотескаМаја Крстанова Лотеска (1)
Наташа АпостолоскаНаташа Апостолоска (1)
Дарко НаковДарко Наков (1)
Симона СтефаноскаСимона Стефаноска (1)
Ѓорѓи ГошевЃорѓи Гошев (1)
Ана ИлиевскаАна Илиевска (1)
Васко ФилевВаско Филев (1)
Газменд ФејзаГазменд Фејза (1)
Билјана КикерковаБилјана Кикеркова (1)
 Горан Игнов Горан Игнов (1)
АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВСКИАЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВСКИ (1)
БорчеБорче (1)
Љубомир ТанчевЉубомир Танчев (1)
Маја НаумоскаМаја Наумоска (1)
Атанас ТрајковскиАтанас Трајковски (1)
Лилјана ГрковаЛилјана Гркова (1)
Сања БорнароваСања Борнарова (1)
драган стамевдраган стамев (1)
Дарко МиладиноскиДарко Миладиноски (1)
Александар СпировскиАлександар Спировски (1)
Емил БундевскиЕмил Бундевски (1)
Бобан КоцевскиБобан Коцевски (1)
Ема ДеркоскаЕма Деркоска (1)
Марија ПоповскаМарија Поповска (1)