Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Вебинар за брз и лесен за концепт за панично осветлување

Меѓународни
Датум: Вторник, 10 Ноември 2020 00:00

Дали за краток рок сакате да создадете концепт за панично осветлување?

На овој вебинар, се претставува алатка за планирање со која можете брзо и лесно да креирате концепт за панично осветлување според стандардите и исто така како да креирате професионални документи.

Врз основа на примери за централни системи на батерија, ќе ве водиме чекор по чекор од внес на барањата до готовите документи.

Регистрирајте се и уверете се колку лесно може да се создаде концепт за панично осветлување.

Вебинарот е одржан на 10 ноември 2020 година. Предавањето од 45 минути можете да го проследите на линкот https://register.gotowebinar.com/register/7703118399641819664.

За пристап до видеото е потребно да се регистрирате.