Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Изложба со промоција на книга - Архитектура на издиш/надув-ување 1

Домашни
Датум: Петок, 19 Ноември 2021 20:00

Локација: Хол на Филхармонија на РСМ

Покана за изложба со промоција на книга „Архитектура на издиш/надув-ување 1“ од авторот Лазар Димов

промотори: 
м-р Маријана Котевска - Георгиева, д-р Митко Хаџи - Пуља, 

Изложбата со промоција ќе се одржи во Хол на Филхармонија на РСМ на 19 Ноември 2021 (петок) во 20:00 часот 

рецензенти:
м-р Маријана Котевска-Георгиева: „Архитектура на издишување“ или „Архитектура на надувување“ - Во потрага по изгубените вредности
д-р Александра Крстиќ: Уникатен пресек на општествената комплексна трансформација
д-р Митко Хаџи-Пуља: Критички прирачник за гледање на човекот и светот што го создава

 

Проектот е овозможен од Министерство за култура на РСМ, како дел од проектите од нациoнален интерес во културата од областа на визуелните уметности, архитектурата и дизајнот за 2021 година.

 

Веб