Печати

 

 

Собранието на Комората на својата седница одржана на 15.06.2021 година ги избра следните членови на Комисијата за решавање на жалби од втор степен на Комората:

1) Ѓорги Гошев, Претседател
2) Влатко Коробар, Потпретседател
3) Драгана Јовановска, Член
4) Христинка Матоска, Член
5) Јани Христовски, Заменик член
6) Зоран Младеновски, Заменик член

 

 

РЕШЕНИЈА ОД КОМИСИЈАТА ЗА РЕШАВАЊЕ НА ЖАЛБИ ОД ВТОР СТЕПЕН 

#ГодинаИме и презиме / КомпанијаРешениеСтатус
12017Ѓорги ЧулевВ1-2017одбиена жалба
22017ДДПТУ Алдинг Инженеринг СкопјеВ2-2017одбиена жалба
32019Виктор СтоичовскиВ1-2019одбиена жалба